Iina Kuustosen raskaus aiheutti hankaluuksia Syke-sarjan kuvauksissa – kuvausryhmä otti käyttöön simppelit kikat: ”Onhan tässä ollut tekemistä”

Julkaistu:

Uusi Tv-lehti
Suosittu sairaalasarja Syke jatkuu uudella kanavalla. Tv-lehti pääsi vierailemaan kuvauspaikalla ja tapasi Iina Kuustosen, joka paljasti hahmonsa muuttuneen.
Tv-lehti vieraili suositun Syke-sarjan kulisseissa Helsingissä, jossa lavasteet ovat nyt kaksi kertaa isommat kuin aiemmin. Kuvausstudion leikkaussalit ja teho-osasto on suunniteltu aivan kuin oikeassa sairaalassa, ja lavasteissa voisi tehdä jopa ihan oikeita leikkauksia.

– Tämä studio on niin ylellinen – isoin studio, missä olen ikinä tehnyt töitä, sarjassa alusta saakka näytellyt Iina Kuustonen toteaa.

– Täällä on kunnon pitkät käytävät, kun taas vanhassa studiossa joutui kiertämään aina yhtä ja samaa ympyrää kohtauksissa, jossa tuotiin paareilla potilaita sairaalaan. Katsojat eivät sitä tosin onneksi huomanneet.

Iinan näyttelemä Iiris työskentelee edelleen ensihoitajana ambulanssissa ja seurustelee työparinsa Artturin (Juha-Tapio Arola) kanssa.

– Iiriksen nähdään hymyilevän ensimmäisessä jaksossa enemmän kuin aiemmin yhteensä. Hänellä on paljon hyviä asioita: turvallinen koti ja hyvä parisuhde pehmentämässä elämää, Iina kertoo.

Tammikuussa toisen lapsensa saava Iina on joutunut piilottamaan raskausmahansa, sillä hänen hahmonsa Iiris ei ole sarjassa raskaana.

 

Pukeudun miesten ensihoitajavaatteisiin, eli mitään tiukkaa hoitsulookia ei ole luvassa.

– Olen koko ajan jonkun tiskin takana kansio kädessä, tai minut on laitettu muiden ihmisten taakse. Kun kuljemme paareilla sisään sairaalaan, minusta ei taida näkyä muuta kuin pää.

– Onhan tässä ollut tekemistä, mutta ennakoimme tämän hyvin. Pukeudun miesten ensihoitajavaatteisiin, eli mitään tiukkaa hoitsulookia ei ole luvassa.


Tämä on jo toinen kerta, kun sama tilanne tuli Syke-kuvauksissa eteen. Iina Kuustosella on näyttelijäpuolisonsa Sebastian Rejmanin kanssa jo entuudestaan 2-vuotias poika.

– Olin edelliskauden kuvauksissakin raskaana. Olen tosi onnekas, että minulla on ollut mahdollista tehdä tätä työtä myös raskaana. Se ei ole näyttelijälle mitenkään itsestäänselvyys, Iina pohtii.

Syke-sarjan viidennen ja kuudennen kauden kuvaukset alkoivat heinäkuussa ja jatkuvat maaliskuulle. Iina jää äitiyslomalle ennen uuttavuotta.

– Olen konsultoinut tosielämän ensihoitajia, jotka ovat tehneet tätä työtä raskaana ollessaan. Hekin tekevät työtään raskauden loppumetreille saakka.


Sebastian Rejman on niin ikään mukana sarjan viidennellä kaudella. Hän näyttelee sairaalan uutta lääkäriä Jesseä eli Jesper Adlercreutzia, joka ottaa yhteen Antti Luusuaniemen näyttelemän sydänkirurgi Max Hanssonin kanssa.

– Hanssonia ei miellytä, kun tänne tulee uusi tyyppi, joka haastaa hänen asemaansa. Auktoriteetit eivät kiinnosta Jesseä, jota lähinnä naurattaa Hanssonin kukkoilu, Sebastian sanoo.

Antti Luusuaniemi on innoissaan, kun sarjaan tulee useita uusia hahmoja.

– On hyvä, että tänne tulee testosteronia lisää. Tällaista kukkoilua on olemassa todellisessa sairaalamaailmassakin. Se on tosi hierarkkista, ja ihmisille kerrotaan nopeasti, jos he eivät tiedä paikkaansa, Antti toteaa.

Lue koko haastattelu uudesta Tv-lehdestä! Lehti on myynnissä 14.–20.11. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Digiversion voit lukea täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt