TV & elokuvat

Hittisarja Breaking Badista tehdään elokuva

Julkaistu:

Breaking Bad
Sarjan tähti Bryan Cranston ei vielä paljasta, onko mukana elokuvassa.
Yhtenä kaikkien aikojen arvostetuimmasta tv-sarjasta Breaking Badista on tekeillä elokuva. Sarjan päätähti Bryan Cranston vahvisti keskiviikkona, että elokuva on tulossa, mutta ei kertonut, onko hän itse mukana siinä.

Vuosina 2008–2013 esitetty Breaking Bad voitti 16 Emmy-palkintoa ja kaksi Golden Globea ja sai paljon suitsutusta kriitikoilta. Sarjan päähenkilö on Cranstonin näyttelemä keski-ikäinen kemianopettaja Walter White, joka saa kuulla sairastavansa parantumatonta syöpää ja alkaa valmistaa huumeita turvatakseen perheensä elatuksen.

– Breaking Badista näyttäisi olevan elokuvaversio, mutta en suoraan sanottuna ole edes lukenut käsikirjoitusta. Emme siis edes tiedä, näemmekö Walter Whitea tässä elokuvassa, Cranston kertoi The Dan Patrick Show -radio-ohjelmassa.

Cranston kertoi olevansa ehdottomasti kiinnostunut näyttelemään Whitea uudelleen, jos sarjan luoja Vince Gilligan pyytää häntä mukaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän on nero. Olen innostunut siitä, koska se on Breaking Bad. Se oli ammatillisen urani hienointa aikaa. En malta odottaa niiden ihmisten näkemistä, vaikka vain kävisin vierailulla kuvauksissa, Cranston kertoi.

Elokuva kuvataan sarjan tapaan New Mexicossa ja se julkaistaan tiettävästi ensi vuonna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt