TV & elokuvat

Somessa täräytettiin tiukka analyysi siitä, miksi Ensitreffit alttarilla -pari erosi: ”Puuttui soidinmenot ja metsästysfiilis”

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Ensitreffit alttarilla -ohjelman käänteet herättivät runsaasti keskustelua somessa.
Ensitreffit alttarilla -ohjelman käänteitä on kommentoitu läpi kauden kärkkäästi muun muassa Twitterissä ja lehtien keskustelupalstoilla. Poikkeusta ei tehnyt myöskään päätösjakso, kun kaksi pareista päätti pysyä yhdessä ja yksi erota.

Erityisesti ohjelmassa on puhuttanut Rosan ja Eetun karille karahtanut liitto. Kaksikko ihastui toisiinsa alttarilla, mutta nopeasti tunteet viilenivät ja yhteiselo vaikeutui sietämättömäksi.


Keskiviikkona MTV kertoi Eetun löytäneen jo itselleen uuden rakkauden. Rosa taas ei ole saanut ohjelman jälkeen yhtään treffipyyntöä.
Viimeisen jakson jälkeen somekansa puhui parin tilanteesta suunsa puhtaaksi. Twitter-kansalle tuntui olevan selvää, miksi pari päätyi eroon.
– Ettei nyt vallan yöunet mene. Kun sitä vaan, että oliko Rosalle kaikki vaan yksinkertaisesti liian tarjottimella ja valmista? Kun puuttui kaikenlaiset parinmuodostuksen soidinmenot ja metsästysfiilis Ei mulla muuta kun good night and good luck.
– Oppikohan Rosa oikeasti mitään... Ja jos, niin mitä?
– Rosa lähtee kuulemma ihan iloisin mielin etsimään uutta uhria.
– Ou jee... Eetu pääsi eroon. Rosa, nyt sulla on peiliin katsomisen paikka. Käytöksesi on ollut ala-arvoista.
– Siis mitä ihmettä Rosa oikeen odotti?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Osa kommentoijista yritti kuitenkin ymmärtää Rosan käytöstä.
– Rosasta sanotaan kyllä aivan helvetin epäreiluja ja kamalia asioita. Hän oli selvästi umpikujassa, eikä osannut käsitellä tunteitaan yhtään. Leikkauksillakin tehdään paljon. Hän oli vaikea, mutta antakaa nyt vähän armoa.
– Rosa. Tarkoitan vain hyvällä. Sun kannattaa käydä juttelemassa jossakin sun käytöksestä, reaktioista. Helpompi löytää sit joskus ”se oikea”. Puhuminen auttaa jos myönnät itsellesi ettei kaikki ole hyvin.

IS:n lukijat olivat myös onnellisia itselleen kumppanin löytäneen Eetun puolesta.

– No ei ole yllätys, että hyväkäytöksinen ja komea nuorimies löytää seurustelukumppanin. Eiköhän halukkaita olisi ollut jonoksi asti. Onnea Eetulle!

– Olet onnesi ansainnut. Toivon sinulle ja tyttöystävällesi tasa-arvoista ja seesteistä elämää.
Päätösjaksossa pohdittiin, miksi parin suhde ei toiminut, vaikka alku näytti lupaavalta. Rosa kuvaili parin eläneen häissään ja osan häämatkaansa kuin kuplassa, joka sitten puhkesi. Rosan mukaan ”kuplan puhkeamisen” jälkeen hänen romanttiset tunteensa Eetua kohtaan katosivat.

Eetu myönsi Rosan ahdistuksen alkaneen ahdistaa myös itseään.

– Kyllä se rupesi itseä aika paljon ahdistamaan, kun toinen sanoi, että ahdistaa, kun minä olen siinä. Kyllä se on aika pistävä paikka.

Rosa kertoi kokeneensa hankalana sen, ettei yhteys hänen ja Eetun välillä toiminut ja keskustelu tuntui hankalalta.

– Se tässä outoa onkin, että jos listataan asioita, niin meillähän on yhteistä ja me ajattelemme asioista samalla tavalla. Silti me emme osaa keskustella toistemme kanssa tai ainakin näin minä sen koen. Se on tosi hämmentävää, Rosa selitti ohjelman asiantuntijoille päätösjaksossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt