TV & elokuvat

Katsojat tyrmistyivät Ensitreffit alttarilla -Rosan käytöksestä – MTV: Ei ole saanut yhtään treffipyyntöä ohjelman jälkeen

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Katsojat tyrmäsivät Rosan käytöksen Eetua kohtaan jo ohjelman aikana.
Ensitreffit alttarilla -sarjan kauden päätösjaksossa tiistaina parit paljastivat lopullisen päätöksensä. Yllättävimmän käänteen kauden aikana teki Rosan ja Eetun suhde, jonka suhde muuttui rakkaudentäyteisistä häistä kiukutteluun ja tulehtuneisiin väleihin.
Nyt Rosa kertoo MTV:lle, ettei hän ole löytänyt ohjelman jälkeen elämäänsä uutta rakkautta.

– Päätös oli minulle selkeämpi kuin Eetulle. Koin, että emme olleet oikeat toisillemme. Ei ollut minkäänlaista yhteyttä aidolle parisuhteelle, Rosa muistelee MTV:llä.


Rosa kertoo elättelevänsä toiveita siitä, että hän olisi tulevaisuudessa erilaisessa elämäntilanteessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ihanaa jos vierellä olisi joku mies, jonka kanssa voisi rakentaa tulevaisuutta, Rosa pohtii.

Toistaiseksi Rosa elelee sinkkuna, sillä hän ei ole saanut ohjelman jälkeen yhtään treffipyyntöä.

– Tämä on ollut monella tavalla silmiä avaava kokemus, hän tuumaa.

Rosan ja Eetun avioliitto sekä erityisesti Rosan käytös on herättänyt ohjelman edetessä runsaasti keskustelua. Katsojat sympatisoivat Rosan kiukuttelua sietävää Eetua niin paljon, että muun muassa Twitterissä otettiin käyttöön #FreeEetu-aihetunniste.

Katsojat miettivät, myös tekeekö pariskunta kaiken Rosan mielen mukaan.

– Eetu on kuuma. Ja luonne täysi kymppi. Onko Rosa sokea? pohdittiin Vauva.fi:ssä.

– Jos mulle sanottaisiin, että ”ei oo enää fiiliksiä”, niin en mä jaksais enää yrittää väkisin. Eiköhän se ois jo siinä. Varsinkin jos olisin saanut jo aikaisemmin samanlaista kohtelua mitä Eetu on saanut Rosalta.

Rosaa rakkaus vielä odottaa. Eetu sen sijaan on löytänyt elämäänsä uuden onnen. Mies kertoi MTV:lle, että alkoi seurustelemaan jo kesän aikana.

– Seurustelen tällä hetkellä ja olen tyytyväinen näihin asioihin, mitä on käynyt. Tavattiin kaverin juhlissa. Aloitettiin seurustelemaan kesän aikana, päätöksen jälkeen, Eetu kertoi MTV:lle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt