TV & elokuvat

MTV: Jättiyllätys! Ensitreffit alttarilla -Eetu löysi jo uuden rakkauden

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kertoivat tiistain päätösjaksossa, aikovatko he jatkaa yhdessä. Rosa ja Eetu eivät näin tehneet.
Viides tuotantokausi Ensitreffit alttarilla -sarjasta päättyi yhteen selkeään eroon, yhteen ”katsotaan rauhassa” -liittoon ja yhteen selvästi onnelliseen loppuun.

Tiistai-iltana nähdyssä jaksossa Rosa ja Eetu paljastivat heidät yhteen saattaneille asiantuntijoille, etteivät he voi jatkaa avioliittoa yhdessä.
Nyt Eetu kertoo MTV:llä löytäneensä jo uuden rakkauden.

– Yksityiselämänrintamalla on tapahtunut hyviä asioita. Seurustelen tällä hetkellä ja olen tyytyväinen näihin asioihin, mitä on käynyt. Tavattiin kaverin juhlissa. Aloitettiin seurustelemaan kesän aikana, päätöksen jälkeen, Eetu kertoo MTV:lle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mies kertoo olevansa iloinen siitä, ettei hänen tarvitse enää salailla ohjelman loppuratkaisua.

– Helpottunut oli. Ei tarvitse enää miettiä miten tuolla menee ja kenen kanssa, mies jatkaa.

Päätösjaksossa pohdittiin, miksi parin suhde ei toiminut, vaikka alku näytti lupaavalta. Rosa kuvaili parin eläneen häissään ja osan häämatkaansa kuin kuplassa, joka sitten puhkesi. Rosan mukaan ”kuplan puhkeamisen” jälkeen hänen romanttiset tunteensa Eetua kohtaan katosivat.

Eetu myönsi Rosan ahdistuksen alkaneen ahdistaa myös itseään.

– Kyllä se rupesi itseä aika paljon ahdistamaan, kun toinen sanoi, että ahdistaa, kun minä olen siinä. Kyllä se on aika pistävä paikka.

Rosa kertoi kokeneensa hankalana sen, ettei yhteys hänen ja Eetun välillä toiminut ja keskustelu tuntui hankalalta.

– Se tässä outoa onkin, että jos listataan asioita, niin meillähän on yhteistä ja me ajattelemme asioista samalla tavalla. Silti me emme osaa keskustella toistemme kanssa tai ainakin näin minä sen koen. Se on tosi hämmentävää, Rosa selittää ohjelman asiantuntijoille päätösjaksossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt