TV & elokuvat

Näin kävi Ensitreffit alttarilla -Sinille ja -Vesalle – sulhasen sanat viimeisellä viikolla sinetöivät päätöksen: ”Se oli viimeinen niitti”

rac

Julkaistu:

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa selvisi, jatkavatko Sini ja Vesa avioliittoaan vai eivät.
Ensitreffit alttarilla -sarjan kauden päätösjaksossa paljastui, että pareista kaksi jatkaa yhdessä ja yksi eroaa. Yksi yhdessä pysyvistä pareista on Sini ja Vesa. Heidän lisäkseen yhdessä jatkoivat Miina ja Heikki, kun taas Rosa ja Eetu päätyivät eroon.

Tiistai-iltaisessa jaksossa viimeisenä päätöksensä kertoivat Sini ja Vesa. Parin yhteiselo ei ole sujunut järin tasaisesti, sillä Sinin mielialat ovat heitelleet, kun hän ei ole ollut varma, onko suhteessa tarpeeksi kipinää vai ei. Illan jaksossa Sini kertoikin, että Vesan kanssa käyty keskustelu on vaikuttanut hänen päätökseensä yhdessä pysymisestä vahvasti.

– Minulle ihan ratkaisevaa tässä loppumetreillä oli se, kun sinä sanoit minulle, että sinun reunaehtosi on se, että sinäkin kytkeydyt tähän täysillä ja yrität, kun minulla oli ollut sellainen fiilis, ettet ole täysillä mukana, Sini kertoi asiantuntijoiden edessä.

Vesa kertoi myös haluavansa jatkaa yhdessä Sinin kanssa ilman ulkopuolelta tulevaa painetta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Haluamme nähdä sen, millaista tämä on kun voimme mennä meidän ehdoilla, eikä välttämättä sen muun, mitä tässä ympärillä on. Mennään takaisin semmoiseen deittailuvaiheeseen, mitä tässä ei ole ollut, Vesa sanoi.

– Kyllä nyt alkuviikosta tämä reunaehtokeskustelu oli minulle sellainen viimeinen niitti siihen, että kyllä minun täytyy vielä yrittää ja olla tässä. Että kyllä me tästä jatketaan matkaa yhdessä, Sini sanoi.


Sini myönsi, että mikäli hän ja Vesa olisivat tavanneet muutoin kuin menemällä naimisiin tv-ohjelmassa, hänen päätöksensä olisi voinut olla erilainen.

– Normaalissa elämässä olisin heittänyt hanskat tiskiin ajat sitten, mutta kyllä näen, että tässä on jotain, minkä takia antaa vielä itsestänsä, Sini sanoi.

Pari kertasi heidät yhteen saattaneiden asiantuntijoiden kanssa myös kuusi viikkoa kestäneen avioliittonsa vaiheita.

– Arki toi yllättäviä asioita, kuten nämä mun tunnekuohut, jotka ovat velloneet tässä parin viikon ajan, Sini myönsi.

Sini kertoi myös, että Vesan muuttaminen hänen asuntoonsa sai aikaan pienoista ahdistusta, sillä Sini tarvitsi myös omaa aikaa ja tilaa. Vesa myönsi Sinin tunnetilojen vaihtelun vaikuttaneen itseensä.

– Kun minun pitää katsoa jostain kristallipallosta aina aamuisin, että mikäköhän on tämän päivän mieli. Minun oli tosi vaikea päästä miettimään, miltä minusta itsestäni tuntuu, kun peilaan vaan sitä, miltä siitä toisesta tuntuu ja miten minun pitäisi olla, Vesa sanoi.


Vesa on Siniä tasaisempi luonne, mikä myös vaikutti Sinin käytökseen.

– Tunnistan itsestäni sen, että jos toinen on hirveän tasainen, niin kyllä se herättää itsessäni jotain selittämätöntä turvattomuutta. Kaipaan vähän napakkuutta ja olen sitä varmasti hakenut tässä kuohuessani, Sini myönsi.

Sini kertoi parin käyneen viikkoa ennen päätöksen tekoa suhteensa rehellisimmät ja avoimimmat keskustelut.

– On aika vaikea kysymys, että jos olisimme tavanneet tämän konseptin ulkopuolella, niin olisiko tapahtunut jotain. Semmoinen asia, mikä minulle on aiheuttanut kitkaa, on se jännityksen puute, mikä (normaalisti) semmoisessa tapailuvaiheessa ehkä on, Sini sanoi.

Pari kertoi tehneensä päätöksensä yhdessä ja tahtovansa katsoa, mihin suhde johtaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt