TV & elokuvat

Ensitreffit alttarilla -Heikki ja -Miina päättivät avioliittonsa kohtalosta yksimielisesti

rac

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Tiistaina nähdyssä Ensitreffit alttarilla -jaksossa pareista ensimmäisenä tulevaisuuden suunnitelmansa paljastivat Heikki ja Miina.
Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa esitettiin tänään tiistaina kauden päätösjakso Ava-kanavalla. Pariskunnat paljastivat jaksossa, mihin päätökseen ovat tulleet: jatkavatko he avioliittoa vai eroavatko he?

Ensimmäisenä jaksossa nähtiin, mihin päätökseen Heikki ja Miina ovat tulleet kuusi viikkoa kestäneen avioliittonsa aikana. Juuri Heikki ja Miina olivat kolmesta tämän kauden avioparista se, jonka suhteen alkutaival ei näyttänyt kovin lupaavalta. Pari kuitenkin paljastaa asiantuntijoiden iloksi jatkavansa avioliittoaan.

Vaikka suhteen alku ei alkanut kovinkaan ruusuisesti, ovat Heikki ja Miina olleet loppukauden ajan pareista eniten toisiinsa kiintynyt. Heikin ja Miinan tunteet toisiaan kohtaan kävivät selväksi myös päätösjaksossa, kun pari vaihteli lukuisia suukkoja ja piti toisiaan tiukasti käsistä kiinni.

Kun asiantuntijat kysyivät parilta, jatketaanko matkaa yhdessä vai erikseen, Heikki tahtoi aloittaa vastausvuoron.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jos minä voin aloittaa: mielestäni Miina on hyvin kaunissieluinen ihminen ja erittäin hyvää vaimomateriaalia, niin kyllä minä ainakin haluan ehdottomasti jatkaa, Heikki sanoi Miinaa silmiin katsoen.

Miina oli puolisonsa kanssa samaa mieltä.

– On tässä niin paljon aineksia sellaiseen hyvään. Vielä uteliaisuus voittaa ja sellainen tutustumisen halu, että kyllä minäkin ehdottomasti haluan yhdessä jatkaa, Miina sanoi.


Pari kertasi jaksossa myös suhteensa alkua, muun muassa ensikohtaamista alttarilla sekä Krakovaan tehtyä häämatkaa.

– En usko, että ilman tätä ohjelmaa meille olisi syntynyt suhdetta. Olisin varmaan tehnyt pika-analyysin Miinasta ja sitten ei olisi oikein tullut juttua, Heikki myönsi tv-kameralle.

Kun pari muisteli ensimmäistä kohtaamistaan ja molempia muisto nauratti.

– Olihan se aika stressin ja jännityksen täyteinen hetki, johon liittyi paljon hallitsemattomia tunteita ja reaktioita. Olen monta kertaa sanonut, että voi kun sen voisi ottaa uusiksi, Miina naurahti.


Heikki myönsi jo ensimmäisessä jaksossa, että Miina vaikutti ulkonäöltään ja persoonallisuudeltaan hieman erilaiselta kuin mitä hän olisi toivonut. Heikkiä epäilyttivät muun muassa Miinan tatuoinnit ja kielilävistys.
– Niin, mitä minun ulkonäköni merkitsi siinä ensihetkellä? Miina kysyi Heikilta päätösjaksossa.

– Vaikea sanoa. Ehkä siinä ensimmäisenä hetkenä teki liian nopeita johtopäätöksiä, Heikki totesi.

Pari muisteli, että häämatkan jälkeen yhteinen arki lähti rullaamaan mukavasti. Heikki muutti Miinan Helsingissä sijaitsevaan asuntoon, jossa pariskunnan lisäksi asuu myös Miinan pieni koira.

– Oli aika helppoa muuttaa Miinan luokse. Miina teki olostani kotoisan ja hän huolehti, että minun on helppo olla, Heikki kiitteli vaimoaan.

Pari pohti päätösjaksossa myös liiton mahdollisia haasteita. Aiemmissa jaksoissa on nähty, kuinka kitkaa parin välille ovat aiheuttanut muun muassa se, kuinka Heikki on kritisoinut Miinan pukeutumista, sillä välillä hän ei ole pitänyt sitä tarpeeksi naisellisena ja toisina hetkinä Heikkiä ovat häirinneet Miinan ”liian paljastavat vaatteet”.

– Varmasti yksi (haaste) on se, että meillä on vielä paljon tutustumista toisiimme ja mitkä ovat toisessa sellaisia kohtia, joita ei kannata painella väärällä tavalla, Miina sanoi päätösjaksossa.
– Heikki sanoo välillä aika tahdittomasti asioita, mutta ei ilkeyttään. Se että olemme pystyneet puhumaan niistä ja sanoittamaan, että tämä aihe on sellainen, jota ei kannata edes huumorin varjolla mennä jatkuvasti tökkimään, että muuten se vitsi loppuu aika lyhyeen, Miina totesi.

– Onhan tämä vähän sellaista toisen rajojen hakemista, Heikki myönsi.

Suomenlinnasta pari lähti onnellisena käsi kädessä. Ennen lauttamatkaa pari kiitteli vielä asiantuntijoita siitä, että nämä saattoivat heidät yhteen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt