TV & elokuvat

Itkuinen Sini kyseenalaisti yllättäen avioliittonsa tilanteen Ensitreffit alttarilla -sarjassa: ”Kipinää ei ehkä ole”

Julkaistu:

Ensitreffit alttarilla
Sini ja Vesa kertoivat tuntemuksistaan asiantuntija Elina Tanskasen johdolla. Sini epäröi, oliko hänellä tarpeeksi tunteita ja mikä ylipäätään olisi riittävästi.
Ensitreffit alttarilla -sarjassa nähdyt Sini ja Vesa ovat viihtyneet yhdessä alusta alkaen hyvin. Pari on viettänyt runsaasti aikaa yhdessä, vitsaillut ja nauranut. Kaikki ei kuitenkaan ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, sillä Siniä on myös ahdistanut liiton aikana.

Pari kertoi sarjan tiistaisessa jaksossa asiantuntija Elina Tanskasen tapaamisessa tulevaisuuden suunnitelmistaan ja siitä, mitä he toivovat tulevaisuuden tuovan tullessaan. Tapaamisessa Sini kertoi, että hän on yllättynyt siitä, miten paljon hän tarvitsee tilaa hengittää.

– Alussa se läheisyys oli kauhean mukavaa, mitä annoit, mutta nyt mulla on sellainen, että en pysty ottamaan vastaan, Sini selitti Tanskaselle ja puolisolleen.

Juttutuokion päätteeksi Tanskanen kysyi, voisiko hän olla parille vielä jotenkin avuksi. Sini halusi yllättäen avautua vielä hieman tarkemmin tuntemuksistaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mulla menee ihan vuoristorataa. Tunnistan sen, että mulla on oikeuskin siihen, mutta se tuntuu välillä jotenkin epäreilulta toista kohtaan, Sini kertoi herkistyen kyyneliin.


Hän pohti, mikä määrä tunteita on tarpeeksi suhteen jatkon kannalta.

– Kauhean vaikea avata... Mutta ehkä se, että kipinää ei ehkä ole... Miten herätellä niitä omia tunteita? Mikä määrä tunnetta on riittävä määrä mulle? Sini pohti kyyneliä niellen.
Tanskanen tiedusteli, miltä Sinin sanat tuntuvat Vesasta.

– Mulla se tiivistyy tohon, että mikä on tarpeeksi. Samoja kysymyksiä on itsellä. Olen jotenkin hyväksynyt sen, että en tule löytämään sitä vastausta kovin nopeasti tässä, mies avautui.


Sini on kertonut aiemminkin siitä, että häntä on ahdistanut liiton aikana. Hän on avautunut torjutuksi tulemisen pelostaan sekä siitä, että pariskunnan odotukset ja toiveet läheisyyden suhteen eivät aivan kohtaa. Pari myönsi myös, että Vesa syttyy hieman hitaammin kuin Sini.

–  Ollaan tultu siihen tulokseen, että molemmat syttyy vähän eri asioista. Mä olen sellainen nopeatempoisempi, Vesa taas on sellainen hyvin hidas, Sini kertoi.
Sinin ja Vesan välillä on vallinnut myös ronskia huumoria ja rentoa yhdessä oloa. Vesa on saanut kaksimielisillä jutuillaan Sinin kihertämään naurusta ja pari on kiusoitellut toisiaan viekkaasti. Aiemmassa sarjan jaksossa nähtiin, miten he pujahtivat yhteissuihkuun kesken kuvausten jättäen mikrofonit kylpyhuoneen ulkopuolelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt