TV & elokuvat

Ensitreffit alttarilla -Miina romahti täysin – purskahti itkuun esittäessään Heikille vakavan kysymyksen: ”Jos tästä ei tulekaan mitään”

rac

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Miina on totuttu näkemään sarjassa aina hyväntuulisena ilopillerinä, mutta nyt hänet nähtiin purskahtamassa kyyneliin.
Suositun Ensitreffit alttarilla -sarjan seitsemännen jakson lopuksi nähtiin tunteikas hetki, kun Miina purskahti kyyneliin keskustellessaan puolisonsa Heikin kanssa.

Pariskunta oli viettänyt mukavaa juhannusta Miinan perheen luona. Miina kertoi jaksossa jännittävänsä Heikin viemistä hänen sukulaistensa ja perheensä luokse.

Juhannuksen päätteeksi pari istui ulkona terassilla nauttimassa lasillisia kuohuvaa, kun Miina kysyi Heikiltä vakavan kysymyksen.

– Onko sulle tullut kertakaan sellaista oloa että ei tästä tule mitään? Sen meidän hääpäivän jälkeen? Miina uteli suoraan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ei, ei ole tullut sellaista, Heikki vastasi lopulta pitkän hiljaisuuden päätteeksi.


Aihe kuitenkin herkisti Miinan, joka ei voinut enää lopulta pidätellä kyyneleitä. Hän yritti kuivata valtoimenaan poskilla virtaavia kyyneliään kertoessaan tuntemuksistaan.

– Jotenkin kaikki menee eteenpäin niin kauhean nopeasti, Miina kuvaili.

– Tuntuu, että meneekö liian nopeasti. Jos tästä ei tulekaan mitään, niin sitten on kaikki leväytetty siihen, hän selitti olotilaansa.

Jaksossa nähtiin, miten pariskunta vietti juhannusta Miinan perheen kanssa. Heikin tuominen osaksi tärkeää perhejuhlaa oli hänen mukaansa osasyy herkistymiselle.

– En ollut jotenkin ajatellut aikaisemmin miten iso juttu se on tuoda Heikki sellaiseen intiimiin tilanteeseen mun perheen kanssa juhlimaan juhannusta, kun ollaan tunnettu vasta kuukausi. Kaikki etenee niin nopeasti, Miina kertoi kameroille.


Heikki lohdutti terassilla itkevää vaimoaan ymmärtäväisen oloisena.

– Meillä on vaikka kuinka paljon aikaa, Heikki muistutti.

– Olen luottavainen sen suhteen että tästä tulee sellainen pitkäaikainen suhde, Heikki sanoi vielä.

Heikin vastaukset näyttivät lohduttavan Miinaa.

– Otetaanko toisellekin kuukaudelle? hän heitti humoristiseen tapaansa ja kilisteli Heikin kanssa jo hymyssä suin.


Parit keskustelivat jaksossa myös asiantuntija Tony Dunderfeltin kanssa. Miina kertoi tapaamisen aikana Heikin piikittelevän huumorin osuvan joskus arkaan paikkaan.

– Kun osuu arkaan paikkaan, niin se ei tunnu enää niin hauskalta. Olen kertonut Heikille, että ulkonäköön tai pukeutumiseen lliittyvät kriittiset heitot ja kommentit eivät ole sellaisia, joita osaan ottaa humoristisesti, Miina sanoo.

– Olen vähän huolissani, että meillä on vähän kovaa kommunikaatiota välillä. Se tuo kivaa jännitettä suhteeseen, mutta joskus olen huolissani, onko se liian kriittistä välillä. Kaikkea on tullut sanottua, Heikki myöntää.
Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVA-kanavalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt