TV & elokuvat

Näin hurmoksellinen kohtaus nähdään Jari Sarasvuosta kertovassa elokuvassa – ensi-illasta tulossa ennennäkemätön spektaakkeli!

Julkaistu:

valmentaja-elokuva
Liikemies Jari Sarasvuosta kertova elokuva saa tällä viikolla ensi-iltansa. ISTV näyttää julkkiksia kuhisevan kutsuvierasensi-illan livenä.
Liikemies ja mediapersoona Jari Sarasvuon elämästä kertova Valmentaja-elokuva saa ensi-iltansa keskiviikkona 17.10. Kuten tiedetään Sarasvuon persoona, lausunnot ja johtamistapa ovat herättäneet vuosien varrella ristiriitaisia mielipiteitä. Tämä on nähtävissä myös Tuukka Temosen ohjaamassa elokuvassa.

Ilta-Sanomat sai ennakkoon näytettäväksi elokuvassa nähtävän hurmoksellisen kohtauksen.
  • Voit katsoa kohtauksen yllä olevalta videolta!
Kohtauksessa Sarasvuo kertoo uskonsotureilleen Les Misérables -musikaalihankkeestaan.

– Me ei tulla kuolemaan köyhinä! Ja meidän lapsenlapsenlapsetkin tulevat kiittämään meitä! Nyt juhlitaan! Sarasvuota näyttelevä Mikko Nousiainen pauhaa kohtauksessa.


ISTV näyttää ensi-illan suorana lähetyksenä

Ilta-Sanomien ISTV näyttää Valmentaja-elokuvan kutsuvierasensi-illan tunnelmat suorana lähetyksenä Helsingin Tennispalatsista tiistaina 16.10. alkaen kello 17.00. Elokuvaohjaaja Tuukka Temonen on luvannut, että Valmentaja-elokuvaa juhlitaan ennennäkemättömällä spektaakkelilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ensi-illan punaista mattoa varten on pystytetty juhlateltta Helsingin Tennispalatsin kylkeen Jaakonkadulle. Kaikki tuhat kutsuvierasta kulkevat 25-metrisen punaisen maton läpi tilaisuuteen. Punainen matto on yleisölle ja medialle avoin tilaisuus. Ensi-iltashow yhdistää livekuvaa, taustascreenejä, digitekniikkaa ja messiaanisia kiitospuheita, luvataan tiedotteessa.

Elokuvan näytttelijöiden lisäksi paikalla nähdään runsas joukko julkisuuden henkilöitä. ISTV:n lähetyksen juontavat juontaja Ile Uusivuori ja IS:n toimittaja Mira Hurmas.
  • Katso Valmentaja-elokuvan traileri alla olevalta videolta:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt