TV & elokuvat

Koomikkopariskunta Johanna Tohni ja Riku Suokas tekevät yhdessä komiikkaa: ”Käsittelemme nelikymppisten parisuhdetta, seksielämää ja lasten kanssa elämistä”

Julkaistu:

Tainola Show
– Liitossa täytyy tehdä myönnytyksiä molemmin puolin, silloin on molemmilla hyvä mieli, Johanna Tohni myöntää ISTV:n Tainola Show’ssa.
– En ole koskaan ollut muuta kuin nainen ja koomikko. Tiesin jo pienenä tyttönä, että haluan koomikoksi, Johanna Tohni naurahtaa.

Varttuessaan Johanna alkoi toden teolla seurata komediaa ja häntä ärsytti se, ettei alalla ollut kovin paljon naisia.

– Ryhtyessäni tekemään komiikkaa, kiinnostuin stand upista. Tiesin, että naiskoomikoita kohtaan on maassamme ennakkoluuloja, mutta ne on tehty rikottaviksi, hän lataa ISTV:n Tainola show’ssa.

Johanna myöntää, että alalla työskentelevillä naisilla on niin etunsa kuin haittansa. Hän kertoo huomanneensa jo uran alkuvaiheessa, että astuessaan lavalle yleisö tuijotti ihmeissään.

– Jos miehet ovat huonoja, kukaan ei välitä. Jos nainen on huono, kaikki tuntevat myötähäpeää, kuusi vuotta stand up -komiikkaa tehnyt Johanna tietää.Runsaat kolme vuotta Johanna on ollut yhdessä tunnetun koomikon, näyttelijä-ohjaaja Riku Suokkaan kanssa. Suokas tunnustetaan maamme stand up -koomiikan isähahmoksi.

Pari on tehnyt myös yhdessä komediaa. Heidän esityksensä on ollut niin suosittu, että pariskunta jatkaa koko syksyn ja vielä keväälläkin Tampereen TTT-klubilla.

– Käsittelemme Mars vs. Venus -esityksessämme tilanteita tosielämästä. Muun muassa nelikymppisten ihmisten parisuhdetta, seksielämää ja lasten kanssa elämistä, Johanna raottaa.

Hän myöntää lukeneensa juttuja, joissa on kerrottu parisuhteessa naisen myöntyvän miehelleen makuuhuoneessa, vaikka olisi kuinka väsynyt.

– Liitossa täytyy tehdä myönnytyksiä molemmin puolin, silloin on molemmilla hyvä mieli. Eihän tässä iässä sänkyhommat ole samanlaista yhtä mittaista kiimaa kuin kaksikymppisenä, hän kuittaa.

Johanna ja Riku elävät uusperheessä, sillä Johannalla on kaksi lasta edellisestä liitosta. Johanna kuvailee heidän perhe-elämäänsä melko arkiseksi.

– Ollaan ihan tavallisia ihmisiä, mutta arjessamme on huumoriakin. Lapset ovat seuranneet sen verran suhdettamme, etteivät he halua koomikoiksi.

Katso Johannan Tohnin koko haastattelu yllä olevalta videolta.

Johanna Tohni ja Riku Suokas Mars vs Venus TTT-klubilla syksyllä 2018 ja keväällä 2019.