TV & elokuvat

Supersuosittu Solsidan saa jatkoa! Sarjan tähti paljastaa mistä uudet jaksot alkavat

Julkaistu:

Suomessakin suurta suosiota nauttiva ruotsalaissarja saa viimein jatkoa.
Ruotsalainen draamakomediasarja Solsidan (Onnea onkimassa), joka kertoo yläluokkaiselle alueelle Tukholman liepeillä muuttavasta hammaslääkäristä saavutti suursuosion sekä Ruotsissa, että myöhemmin myös Suomessa. Sarjaa esitettiin kaiken kaikkiaan 5 tuotantokautta, joista tuorein sai ensi-iltansa vuonna 2015. Tämän lisäksi sarjasta tehtiin myös elokuva.

Yksi sarjan tähdistä, liikemiehen vaimoa Mikaelaa eli Mickania esittävän Josephine Bornebusch vihjaili IS:lle jo elokuussa sarjan saavan jatkoa.

Lue lisää: Solsidan-tähti antaa vihiä suosikkisarjan jatkosta – paljastaa myös, mitä oli oikeasti mieltä ohjelman käsikirjoituksesta

Vihjailut ovat nyt toteutuneet, sillä asiasta kertoneen ruotsalaismedian mukaan TV4 ja CMore ovat tehneet sopimuksen kolmesta uudesta tuotantokaudesta, jotka kattavat yhteensä 30 uunituoretta Solsidan-jaksoa.

Dagens Nyheterin mukaan ensimmäinen uusi tuotantokausi olisi tulossa jo ensi vuonna, ja seuraavat vuosina 2021 ja 2023.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lehden mukaan uudet jaksot sijoittuvat aikaan elokuvan jälkeen.

– Anna ja Alex ovat palanneet yhteen eronsa jälkeen ja Freddellä on velipuoli, paljastaa Alex Löfströmiä näyttelevä ja sarjaa myös käsikirjoittava Felix Herngren.

– On ihan mahtavaa tehdä uusia jaksoja tällä upean ammattitaitoisella jengillä. Ja on hienoa, että saamme tehdä vielä kolme tuotantokautta, Herngren riemuitsi Aftonbladetille.

Suomessa sarjaa on aiemmin näyttänyt muun muassa Yle Fem.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt