20-vuotiaan Rian jalkapallohäät saavat vieraat hämilleen – morsiamen unelmateema lytätään täysin: ”Lastenkutsuille sopiva koristelu”

rac

Julkaistu:

neljät häät suomi
Neljät häät -ohjelman morsiamet eivät vakuutu 20-vuotiaan Rian hääpaikan koristeluista.
Nelosella nähtävässä Neljät häät Suomi -ohjelmassa suomalaiset morsiamet arvostelevat toistensa häitä ja kamppailevat unelmiensa häämatkasta. Ohjelmassa on nähty runsaasti suoraa palautetta, kun naisten maku koristelun, hääpaikan ja tarjottavien suhteen ei ole mennyt aivan yksiin.

Keskiviikon jaksossa nähdään, millaiset häät 20-vuotias Ria, 42-vuotiaat Tia ja Annikka sekä puolisonsa seitsemännellä luokalla tavannut Emma-Veera järjestävät.

Ryhmän nuorimman morsiamen, Rian, puoliso harrastaa jalkapalloa, ja morsian kertoo viettävänsä paljon aikaa kentän laidalla. Siksi pariskunta on päättänyt järjestää unelmiensa jalkapalloteemaiset häät tanssilava Kiparkatissa.

– Juhlapaikka ei ulkoa päin vaikuttanut kauhean kutsuvalta eikä houkuttelevalta, kommentoi Tia heti saavuttuaan paikan päälle.
  • Katso yllä olevalta videolta, millainen koristelu jalkapalloteemaisissa häissä on!

Kiitosta ei kerää myöskään sisältä löytyvä somistus. Juhlapaikka on koristeltu pinkeillä pöytäliinoilla, ilmapalloilla ja muilla koristeilla. Pinkin keskeltä vieraiden silmään pomppaavat oranssit muovituolit, jotka toimittavat istuinten virkaa

– Pöytäkoristeet oli mun mielestä vähän sekavat ja jotenkin tylsät, pohtii Emma-Veera.

Annikka puolestaan toivoo, että muovituolit olisi peitetty jollain tavalla, jotta somistuksesta olisi saatu yhtenäinen.

Pian vieraiden huomio kiinnittyy myös jalkapalloaiheisiin koristeisiin. Yhtä pöytää koristaa jalkapallokuvioinen pöytäliina sekä maljakot täynnä ilmapalloja. Lavan edessä oli puolestaan vappupalloja muistuttavia ilmapalloja, jotka esittivät esimerkiksi kihlasormusta ja hääautoa.

– Juhlapaikalla oli vähän sellainen lastenkutsuille sopiva koristeluteema, että olisin vähän jotain juhlallisempaa odottanut hääjuhlista, laukoo Tia.

Neljät häät Suomi keskiviikkoisin kello 21 Livillä ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt