Anu Sinisalo joutui haastavaan tilanteeseen Sorjonen-rikossarjan kuvauksissa: ”Hitsi se oli vaikeaa”

Julkaistu:

Uusi Tv-lehti
Rikossarja Sorjosen pääosia esittävät Anu Sinisalo ja Ville Virtanen saavat nyt fanipostia myös ulkomailta. Toinen kausi alkaa ensi sunnuntaina.
Lappeenrantaan sijoittuva rikossarja Sorjonen on saavuttanut menestystä. Kultainen Venla -gaalassa 2016 se voitti parhaan draamasarjan palkinnon, ja Ville Virtanen ja Anu Sinisalo palkittiin parhaista päärooleista.


Lisäksi Sorjonen on nyt Suomen televisiohistorian kansainvälisesti menestyneimpiä tuotantoja. Sen ensimmäinen kausi myytiin kaikkiaan 180 maahan. Sarja pääsi 2017 kansainväliseen Netflix-levitykseen nimellä Bordertown.

Sorjosen toisen kauden kuvauksissa Anu Sinisalo koki yllättäviä hetkiä hahmonsa näyttelemisessä. Hän esittää Kari Sorjosen poliisikollegaa Lena Jaakkolaa, joka jätti Venäjän taakseen ja löysi uuden alun Suomesta.

Lena on monesti mukana kovissa tilanteissa, Anun mukaansa tällaisissa rooleissa on fyysisiä haasteita. Nyt tilanne olikin vaikea toisella tavalla.

– Venäjän kieltä oli nyt vielä enemmän! Hitsi se oli vaikeaa. Nyt oli niin, että opin taistelut nopeammin kuin venäjät. Mutta mihin tahansa rooliin pitää lähteä rohkeasti ja uteliaisuudella.

Rikostutkija Kari Sorjosta näyttelevä Ville Virtasesta oli ilo palata omalaatuisen hahmon nahkoihin.

– Hän on klassinen hahmo, jolla on erityiskykyjä. Hänessä on paljon näyteltävää, eikä ensimmäinen kausi lainkaan ammentanut Sorjosta vielä tyhjiin. Hahmo on kirjoitettu hyvin ja yksityiskohtaisesti.


Ville ja Anu kokevat saavansa ymmärrystä ja tukea toisiltaan työssään. Kaksikko ylistää yhteistyön sujuvuutta.

– Anu on hirveän empaattinen, reilu, lojaali ja luotettava. Olemme tulleet hyvin läheisiksi, Ville kehuu.

Anu on samaa mieltä. Vastavuoroisuus näkyy kaikessa.

– Ville on intensiivinen ja vahvasti läsnä oleva, ja hän saa aina hetkestä kiinni. Luottamuksen ansiosta voin asettua mihin tahansa kohtaukseen turvallisesti.

Lue koko haastattelu uudesta Tv-lehdestä! Lehti on myynnissä 3.–9.10. Yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Digiversion voit lukea täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt