TV & elokuvat

Totuus neiti X:stä selvisi Napakymppiin osallistuneelle Ramille voittomatkan alussa – ”Hän oli varmasti hirveän pettynyt”

Julkaistu:

napakymppi
Juuri Napakympin voittomatkan alkutaipaleella Herra C:nä ollut Rami sai tietää matkakumppaninsa Katjan olevan varattu.
Torstai-iltana Nelosella esitetyssä Napakymppi-jaksossa nähtiin, kuinka Neiti X:nä kysymyksiä sulhoehdokkaille ladellut Katja valitsi matkakumppanikseen Herra C:nä olleen Ramin.

42-vuotias Katja ja 34-vuotias Rami voittivat ohjelmassa matkan Ruotsin Visbyyn. Jakson jälkeen julkaistulta matkavideolta voi kurkistaa, kuinka heinäkuussa toteutettu reissu naapurimaahan sujui.
  • Katso Katjan ja Ramin matkakuulumiset yllä olevalta videolta!
Heti matkan alussa Katja ihmettelee, että hänellä ja Ramilla on molemmilla omat hytit.

– Aloin tässä vähän ihmettelemään, että meillä on hytit erikseen. Mikä juttu tämä tällainen Napakymppi-matka on? Katja ihmettelee kameroille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Myöhemmin Katja toteaa kaksikon hylänneen toisen hyteistä kokonaan.

– Ollaan mun hytissä, koska sillä toisella hytillähän me ei tehdä yhtään mitään, Katja toteaa.

– Me voitaisiin myydä tuo hytti jollekin, Ramikin tuumaa videolla.


Videolla nähdään otteita parin reissusta, johon kuulunut muun muassa hyvää ruokaa, aurinkoa ja shoppailua. Reissun lopuksi Katja toteaa hänen ja Ramin jatkavan jatkossa vain kavereina. Hän kuitenkin varoittaa naisia Ramin vetovoimasta.

– Mäntä-Vilppula, varokaa! Tämä mies on vapaa, kun se sieltä tulee, niin mä oon vähän kouluttanut sitä. Nyt olkaa mimmit vähän varovaisia, Katja julistaa videolla.

Hän myös kertoo tehneensä Ramin kanssa sopimuksen tulevaisuutta ajatellen.

– Jatkamme erittäin hyvinä kavereina. Sovimme, että jos minä menen naimisiin, niin Rami tulee paikalle ja jos Rami menee naimisiin, niin minä olen paikalla.

Katja olikin jo varattu

Ilta-Sanomat tavoitti Katjan juuri ennen Napakymppi-jakson tv-esitystä. Katja kertoo, ettei kaikki ollut aivan sitä, miltä matkavideolla näytti: hän nimittäin oli jo reissulle lähtiessään tavannut toisen miehen.

– Tutustuin sellaiseen kaveriin ja kun lähdin reissuun, niin olin jo varattu, Katja kertoo.

Katja sanoo kertoneensa asiasta Ramille, kun kaksikko oli satamassa lähdössä laivaan kohti Ruotsia.

– Menimme Ramin kanssa satamassa drinksuille. Sanoin sitten heti, että by the way: olen tapaillut nyt yhtä tyyppiä. Ja tässä on nyt käynyt niin, että olen varattu, että joudumme menemään ihan kaveripohjalta.


Katja arvelee Ramin suhtautuneen uutiseen ”ihan hyvin.”

– Ihan ok Rami tämä asian otti. Totta kai hän varmasti oli hirveän pettynyt, Katja nauraa.

Napakymppi saattoi yhteen nykyisen kanssa

Katja kertoo, että itse asiassa hän ei olisi edes tavannut nykyistä miesystäväänsä ilman osallistumistaan Napakymppiin. Vaikka Napakympistä ei rakkautta löytynyt, liittyy suosikkisarja vahvasti Katjan ja hänen miesystävänsä rakkaustarinaan.

Katja kertoo ennen Napakymppiin osallistumistaan viestitelleensä deittisovellus Tinderissä erään Tampereen lähistöllä asustavan miehen kanssa. Juttelu oli kuitenkin jäänyt ennen Napakympin kuvauksia.

– Huomasin kuvausten jälkeen, ettei meillä Ramin kanssa syttynytkään ihan sellaista kipinää. Päätin sitten yhteyttä tähän Tinder-tuttavaani, koska satuin juuri silloin olemaan Tampereella Napakympin kuvauksissa.

– En olisi ottanut häneen edes yhteyttä, jos en olisi osallistunut Napakymppiin, Katja toteaa.

Kun Tinder-tuttavuudet tapasivat kasvotusten, liekki roihahti. Katja kertoi miehelle heti, että oli juuri osallistunut Napakymppiin ja että edessä olisi vielä reissu tv-sarjassa tavatun miehen kanssa.

– Sanoin hänelle, että jos hän lähtee tähän kelkkaan mukaan, niin se on vaan sitten kestettävä.


Kaiken kaikkiaan Katja kertoo Napakympistä seuranneen paljon hyvää elämäänsä. Reissu Ramin kanssa sujui hyvin, vaikkei se romantiikkaa sisältänytkään. Hän kertoo kaksikon huumorintajun kohtaavan hyvin, minkä vuoksi välillä matkalla naurettiin vatsat kippurassa. Katja vakuuttaa, että reissulla tehdystä lupauksesta pidetään edelleen kiinni.

– Kyllä, siitä me pidämme ehdottomasti kiinni, että kutsumme toisemme häihimme. Kyllähän me edelleenkin laitamme toisillemme viestiä ja viimeksi lauantaina soittelimme. Kavereina pysymme.

Katja kertoo tutustuneensa hänen ja Ramin aikana hyvin myös muihin Napakymppi-pareihin.

– Elän tällä hetkellä sellaisessa Napakymppi-huumassa. Meillä on WhatsAppissa Napakymppi-ryhmä, jossa vaihdamme aina kuulumisia ja kommentoimme toistemme jaksoja.

Matkavideolla Katja vitsaili ”kouluttaneensa” Ramia, mitä hän sillä tarkoitti?

– Rami on vähän ujompi. Kouluttamisella tarkoitin sitä, että vein häntä mukanani ja että hän sai rohkeutta enemmän. Sitten kun Ramiin tutustuu, niin hänhän ei ole ujo ollenkaan.

– Ramistahan saa joku todella hyvän miehen.

Rami: ”Elämänmuutoksia tulee aina”

Ilta-Sanomat tavoitti myös Ramin, joka vakuuttaa, ettei ollut harmissaan siitä, että joutui lähtemään voittomatkalle varatun naisen kanssa.

– Heti reissun alussa Katja kertoi minulle olevansa varattu. Ajattelin sitten, että mennään samalla lailla kuin normaalistikin, ei se minua hetkauttanut. Näitä elämänmuutoksia tulee aina. Eihän sitä koskaan tiedä.

Rami kertoo itse olevansa vielä sinkku. Hän toteaa reissun sujuneen kaiken kaikkiaan hyvin alun yllätyksestä huolimatta.

– Oli mukava reissu ja hyvää seuraa, että mikä siinä ollessa, aika hujahti nopeasti.

Katjan kanssa hän kertoo olevansa ystävä. Myös Rami kertoo ottavansa Katjan kanssa tekemän lupauksen tulevaisuuden hääkutsuista vakavasti.

– Olemme tällaisen sopimuksen tehneet.

– Napakymppi oli kokemuksena mukava ja siihen osallistuminen ei kaduta ollenkaan.

Idean Napakymppiin osallistumisesta Rami sai hetken mielijohteesta.

– Keksin yhtäkkiä vaan, että lähdetäänpä kokeilemaan nyt tuonne jotain uutta.

Napakymppi Nelosella torstaisin kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt