Muumiona hautaan, torakka suuhun ja takamus reikään – Tällaisia ovat Japanin hulluimmat tv-ohjelmat!

Julkaistu:

tänään tv:ssä
Japanilaiset rakastavat aivan hulluja tv-kilpailuja. Parhaita paloja voi nyt nähdä myös Suomen tv:ssä.
Only in Japan, lauantaisin 29.9. alkaen Sub klo 21.00

Kuinka nopeasti pääset eteenpäin jättimäisessä kärpäspaperissa? Syötkö nopeammin kuin koira?

Japani on kuulu hulluista tv-kilpailuistaan. Suomessakin nähty tosielämän videopeli Hullut japanilaiset (Takeshi’s Castle) on monelle tuttu. Uuden, Subilla alkavan koostesarjan Only in Japan jälkeen tuttuja ovat lukuisat muutkin legendakisat, joissa voittoa tärkeämpää on hassu tunarointi.


Japanilaisissa tv-visailuissa tiedolla ei ole merkitystä, eikä usein taidollakaan. Tv-yleisö kannustaa, mutta eniten halutaan nähdä sekoilua.

Tv-kilpailut ovat möykkää täynnä. Varsin usein värikylläisiin ohjelmiin kuuluu myös ruoka. Munakisoja ja kanajuoksuja on lukuisia. Ruokasota, jossa kilpailijat kuorruttuvat kermalla ja ketsupilla, on varma hitti.


Ensimmäisen jakson munaloukussa osallistujan on selvittävä läpi labyrintin, ja jos hän astuu hetkeksikään harhaan, alkaa hervoton kananmunatulitus. Kanajuoksussa taas kerätään munia ja yritetään ylittää kiikkerä vesieste.


Suosittua on myös iskun saaminen päähän eri tavoin. Näitä kisoja ei kuusiosainen ohjelma suosittele kotioloihin. Jon Rileyn juontama brittisarja on suunnattu länsimaalaisille, ja mukana on myös paljon muita kuin japanilaisia hullunrohkeita.


Esimerkiksi nämä ovat suosittuja ohjelmia Japanissa.

Maistelukisa. Julkkiskilpailijat puraisevat erilaisia esineitä ja huonekaluja, jotka saattavat olla suklaata tai sitten… esineitä ja huonekaluja. You never know.

Muumiokisa. Vastaa ajoissa oikein tai sinusta tulee kääritty muumio. Eikä siinä vielä kaikki – sinut sijoitetaan tietysti myös hautaan.

Torakkaputki. Kaksi kilpailijaa puhaltavat putkeen omista päistään. Putken sisällä on torakka. Voimallisin puhaltaja voittaa ja toinen saa torakan lujaa kurkkuunsa.

Tunnista takamus. Yhdistä oikea takamus sen oikeaan kantajaan. Kisassa työnnetään pylly reikään ja ryhdytään arvuuttelemaan, kenestä on kyse.

Herätyskisa. Nukkuvia teeskentelevät nuoret naiset palkitsevat söpöimmän herätyksen. Häviäjät saavat piiraan naamaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt