TV & elokuvat

Ruotsalaisnäyttelijä myöntää tappaneensa 28-vuotiaan naisen – tutkitaan murhana

Julkaistu:

tragedia
Aftonbladetin mukaan murhasta epäilty ruotsalaisnäyttelijä on tunnustanut tappaneensa naisen.
Ruotsalaislehti Aftonbladet uutisoi maanantaina, että ruotsalaista näyttelijää epäillään 28-vuotiaan naisen murhasta. Poliisi hälytettiin sunnuntaina illalla noin kello yhdentoista aikaan Tukholman pohjoisosissa sijaitsevaan asuntoon. Asunnosta löytyi naisen ruumis.

Nyt Aftonbladet kertoo, että syyttäjä Malin Kühnin mukaan näyttelijä tiedostaa tappaneensa naisen ja myöntää tapahtuneen. Syyttäjä vaatii miestä vangittavaksi tiistain aikana. Ruotsalaislehden mukaan rikosta tutkitaan murhana naisen vammojen perusteella.

Aftonbladetin mukaan viisikymppinen näyttelijä pidätettiin pian sen jälkeen, kun naisen ruumis oli löydetty tukholmalaisasunnosta. Miestä kuulusteltiin maanantaina hänen asianajajansa läsnä ollessa.
Aftonbladetin tietojen mukaan murhasta epäilty mies on näyttellyt yhdessä maan kuuluisimpien tähtien kanssa. Mies on työskennellyt muun muassa näyttelijätähti Stefan Saukin kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Muistan hänet nuorena miehenä, joka yritti epätoivoisesti olla isojen poikien kanssa. Hän halusi niin paljon. Voin vain surra tapahtumia. Se, mitä on tapahtunut, on suuri tragedia, Sauk kommentoi Aftonbladetille.

Murhasta epäillyn näyttelijän nimeä ei ole kerrottu julkisuudessa. Hänen on kuitenkin kerrottu työskennelleen muun muassa Mikael Persbrandtin, Samuel Frölerin, Helena af Sanderbergin, Kjell Bergqvistin, Sofia Helinin, Mads Mikkelsenin ja Alexander Skarsgårdin kanssa. Kaikki heistä ovat Ruotsin kirkkaimpia näyttelijätähtiä.