TV & elokuvat

Hollywood-tähti ylistää yllättäen suomalaista tv-sarjaa: ”En tunnistanut näyttelijöitä, mutta he olivat mahtavia”

Julkaistu:

Näyttelijä Bill Pullman sanoi suomalaisen Sorjosen kuuluvan hänen tämän hetken suosikkeihinsa.
Amerikkalainen näyttelijä Bill Pullman paljasti tuoreessa haastattelussa olevansa suomalaisen nordic noirin fani. Muun muassa Independence Day -elokuvasta tuttu Pullman suosittelee IMDb:n haastattelussa suomalaissarja Sorjosta (englanniksi Bordertown).

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.


The IMDb Show’ssa keskustellaan vieraana olevan näyttelijän urasta ja kysytään suosituksia katsojille. Ohjelman juontaja pyytääkin Pullmania mainitsemaan kolme sarjaa tai elokuvaa, joista on innostunut.

– On suomalainen tv-sarja, jonka nimi on Bordertown. Se sijoittuu Suomen ja Venäjän rajalla sijaitsevaan kaupunkiin, Pullman kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En tunnistanut näyttelijöitä, mutta he olivat mahtavia. Sen visuaalinen ilme oli uskomaton.

Samalla, kun yhdysvaltalainen näyttelijä kertoo perustelunsa, ohjelmassa esitetään otteita sarjasta. Lisäksi näytetään, että Sorjonen on saanut 7,6 tähteä tietokannan käyttäjiltä.

Sorjonen on Lappeenrantaan sijoittuva rikosdraamasarja, jota tähdittävät Ville Virtanen, Matleena Kuusniemi ja Anu Sinisalo.

Toisaalta Pullmanilla on erityinen suhde Suomeen, sillä hän vieraili maassa 1990-luvulla Historiaa tehdään öisin -elokuvan kuvausten takia.


Sorjonen on hyvässä seurassa, sillä toiseksi suosikkisarjakseen Pullman mainitsee The Handmaid’s Tale – Orjattaresi. Margaret Atwoodin kirjaan perustuvan sarjan ensimmäinen kausi sai huikeat kahdeksan Primetime Emmy -palkintoa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pullmanin kolmas suositus on Bad Times at the El Royale -elokuva. Miestä kiinnostaa useiden tunnettujen näyttelijöiden tähdittämä elokuva, jossa esiintyy myös hänen poikansa Lewis Pullman.

Alla olevalla videolla ote haastattelusta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt