Ensitreffit alttarilla -suosikkiparin liitto rakoilee – Rosan pinna kiristyy häämatkalla: ”Ihan hirveä ahdistuksen tunne” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -suosikkiparin liitto rakoilee – Rosan pinna kiristyy häämatkalla: ”Ihan hirveä ahdistuksen tunne”

Julkaistu: 18.9.2018 21:59

Rosan ja Eetun suhde saa häämatkalla uusia ulottuvuuksia.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman parien matka eteni alttarilta hääyön kautta häämatkalle. Rosan ja Eetun hääyötä seurannut aamu alkoi herkissä merkeissä, kun Rosa sai tuoreelta aviomieheltään erikoisen huomenlahjan.

– Eetu oli kirjottanut mulle laulun ja mä itken vieläkin. Se soitti ja lauloi sen mulle tuossa. Ei olisi varmaan täydellisempää huomenlahjaa voinut olla, Rosa herkisteli.

– Se oli sulle tehty se koko homma, Eetu leperteli takaisin.

Eetun mielestä nauravaisen ja hellyydenosoituksia jakelevan parin yhteiselo oli alkanut erittäin hyvin. Jakson alussa nähtiin paljon parille jo tuttuja hellyydenosoituksia ja molemminpuolista ihastumista.

Rosan ja Eetun ensitreffit alttarilla olivat hyvin romantiikantäyteiset.

– Pystyy olemaan oma itsensä ilman, että tarvitsee pelätä, Eetu pohti parin kemiaa.

Rosa kertoi jo sarjan esittelyjaksossa olevansa herkkä, mutta äkkipikainen. Hän epäili, että temperamentti saattaa aiheuttaa suhteessa ongelmia, jos puoliso ei ole tarpeeksi vahva ihminen. Eetua ohjelman asiantuntijat kuvailevat herkäksi ja tunteelliseksi. Mies tunnustautuikin esittelyissä romantikoksi.

Pari nousi avausjaksossa katsojien suosikiksi ja liitto julistettiin liki täydelliseksi. Aurinkoiset ja pussailevat Rosa ja Eetu näyttivät häissään vastarakastuneilta.

– Ei uskoisi, että Rosa ja Eetu tapasi ensi kertaa alttarilla. Telkkarista valuu siirappia ja onnellisuutta, parin kemiaa alttarilla kommentoitiin.

– Rosa ja Eetu vaikuttavat jo nyt hyvältä parilta.

Rosan ja Eetun kemia välittyi kotisohvallekin.

Tunnelma sai särön, kun kaksikko suuntasi häämatkalleen Roomaan. Rosan mainitsema äkkipikaisuus nousi esiin. Kamerat tallensivat ajoittain hyvin vakavailmeisen ja jopa kiukuttelevan naisen, jolle aviomies tarjosi lepytelläkseen jäätelöä.

Rosa paljasti, että hänen tunteensa suhteessa aaltoilivat laidasta laitaan. Myllerrys pään sisällä kävi niin voimakkaaksi, että Rosa tarvitsi aikaa yksin.

– Välillä tuntuu hyvältä, ja välillä jopa vähän pahalta. Huomasin itsestäni sen, että olen aika kireänä. Jouduin tsemppaamaan, etten läväytä kaikkea ahdistustani päin Eetun naamaa, jännittyneen oloinen ja vakavailmeinen Rosa sanoi.

– Se on sellainen myrsky tuolla sisällä. Välillä on ihan hirveä ahdistuksen tunne ja sellainen, että ei tästä tule yhtään mitään. Sitten hetken päästä on sellainen olo, että näinhän tämän pitääkin mennä.

Parin häämatkaan sisältyi naurua, mutta myös ahdistuksen tunteita.

Rosan ahdistuksesta huolimatta pari oli tyytyväinen matkaansa loman viimeisellä illallisella. Eetu kertoi odottavansa jo, miten hänen uusi puolisonsa käyttäytyy arjen tilanteissa.

Rosa nosti tässäkin tilanteessa kissan pöydälle: vaimoa häiritsi, että aviomies asuu Espoossa siskonsa kämppiksenä.

– Sä asut sun siskon kanssa saman katon alla. Mä koen sen vähän hankalana, Rosa pohti.

Rosa ja Eetu suuntasivat häämatkalle Roomaan. Siellä parin kemiasta paljastui esiin uusia puolia.

Eetu oli vaimonsa kanssa samaa mieltä siitä, että asumisjärjestely on haastava.

– Yhteinen aika saattaa tuntua ajoittain tosi vähältä. Meidän täytyy ajatella, ettei se rupea liikaa ahdistamaan, Rosa jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?