TV & elokuvat

Katsojat äimän käkenä Ensitreffit alttarilla -jaksosta – Heikin kiusaantunut käytös varasti huomion: ”Häntä rauhallisempi on enää melatoniini”

Julkaistu:

ensitreffit alttarilla
Tv-katsojat innostuivat kommentoimaan Ensitreffit alttarilla -jaksoa Twitterissä. Huomion varasti Heikki, jonka mieleen nousi epäilyksiä hänen tavattuaan morsiamensa.
Tiistaina AVA:lla esitetyssä Ensitreffit alttarilla -jaksossa nähtiin, miten Miina ja Heikki, Rosa ja Eetu ja Sini ja Vesa sanoivat toisilleen tahdon. Parit tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa häissään kesäisessä Suomenlinnassa. Ilmassa oli jännitystä, odotusta ja ihastusta, mutta myös pettymystä ja epäilystä.

Tv-katsojien huomio kiinnittyi erityisesti Miinaan ja Heikkiin, joiden avioliitto vaikutti alkavan hieman kiusaantuneissa tunnelmissa. Kun 35-vuotias Heikki tapasi Miinan alttarilla, tunsi hän aluksi epäilyksen tunteita.
  • Katso Ruuturaadin arvio jaksosta yllä olevalta videolta!
Sulhanen kertoi ohjelmassa vihkimisen jälkeen, etteivät morsiamen ulkonäkö ja persoona vastanneet miehen mielikuvaa tulevasta vaimosta.

– Miina vaikutti erityyliseltä siinä heti ensihetkillä: persoonallisuudeltaan, ulkonäöltään – ja tatuoinneiltaan. Tuli ehkä sellaisia epäilyksen tunteita, Heikki sanoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Myöhemmin Heikki huomasi, että Miinalla oli tatuointien lisäksi myös kielikoru.

Lue lisää: MTV: Ensitreffit alttarilla -morsian ei vastaa sulhasen odotuksia: ”Tuli epäilyksen tunteita”


Häähumun keskellä Miina tiedusteli Heikiltä, tunsiko hän olonsa vaikeaksi ja kannusti tuoretta aviopuolisoaan kertomaan, mikäli tätä vaivasi jokin. Hämmästystä IS:n Ruuturaadissa ja katsojissa herätti esimerkiksi se, että kun oli sukkanauhan heiton aika, ilmoitti Heikki ettei hän kysele lupaa ja nappasi sukkanauhan Miinalta tämän hämmästellessä Heikin suoruutta.

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -Heikin käytös hääpäivänä pöyristyttää – Ruuturaati: Heikki, skarppaa vähän!

Heikin ja Miinan avioitumista kommentoitiin esimerkiksi Twitterissä ahkerasti:
– Ehkä häämatka huipentuu siihen, että Heikki ottaa tatskan ja napakorun.
– Sulla on tatuointeja? Sulla on kielikoru? Sä olet mun vaimo, tv-persoona Cristal Snow kommentoi Kaikenlaista harmia -aihetunnisteen kera.

Twitter-käyttäjät myös miettivät, mahtoiko rauhallinen Heikki olla mukana hänelle oikeassa ohjelmassa.
– Olikohan tää formaatti ihan oikea valinta Heikille?
– Jotenkin tuntuu, että tää formaatti ei oo oikea Heikille. Jos sua järkyttää muutama pieni tatuointi ja kielikoru sekä luot niiden perusteella kuvan ihmisestä niin sanoisin, että en sinuna Heikki lähtisi mukaan tällaiseen ohjelmaan.
– Heikkiä rauhallisempi on enää melatoniini.
– Joo. Heikki on uus rahka-fillari-Petri, epäili eräs kommentoija viitaten sarjan edellisellä kaudella nähtyyn Petriin.

Heikki aiheutti keskustelua jo Ensitreffit alttarilla -sarjan ensimmäisen jakson jälkeen. Tuolloin nähtiin, miten osallistujat asuivat, ja huomion varasti Heikin koti. Köyhyystutkijaksi itseään tituleeraava mies asuu vaatimattomasti pienessä yksiössä.

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -sinkun käytös pomppasi heti puheenaiheeksi tv-jakson jälkeen – voisitko sinä elää tällä tavalla?

Heikin koti käsittää vain pikkuruisen huoneen, keittonurkkauksen ja wc:n, jonka hanasta hän ottaa veden kokkaamiseen. Tiistaina Twitterissä epäiltiin, että asunnon näkeminen saattaa olla Miinalle järkytys.
– Voi olla, että Heikin ensiepäilyt Miinasta kalpenevat sen rinnalla, kun Miina näkee puolestaan Heikin asunnon.

Osa kommentoijista oli kuitenkin parin puolella ja uskoi, että heidän välinsä lämpenevät varmasti. Heikki kertoi ohjelmassa hääpäivän edetessä, että hänen fiiliksensä parani koko ajan. Miina puolestaan tuki puolisoaan tämän jännityksessä.
– En tajua miksi somenaiset dissaavat Heikkiä. Heikki on kaikkea mitä naiset unelmoivat miehen olevan: akateeminen, tumma, pitkä, hyvätuloinen. Harrastaa matkustelua. Ei polta ja tuskin käyttää paljon alkoholiakaan.
– Ihailen Miinaa, mahtavasti pitää hyvää fiilistä yllä. Tuolla menolla Heikin on pakko lämmetä.
– Propsit Miinalle. Otti rohkeasti puheeksi hieman kiusallisen tunnelman.
– Alkaako Heikki kuitenkin vähän lämpee. Miina saa tyyppiin selkeesti eloa.

Katsojat kiinnittivät huomiota myös Rosaan ja Eetuun, joilla vaikutti synkkaavan heti. Pari suuteli antaumuksella ja vaikutti varsin kiinnostuneita toisistaan. He intoutuivat lepertelemään toisilleen ja kertoivat nauttivansa toistensa seurasta. Pariskunnan lämpimät välit eivät jääneet katsojilta huomaamatta.
– Rosa ja Eetu ovat jo siirtyneet parilässytykseen. Kohta niillä on lapsenlapsi, toteaa Cristal Snow.
– Tuo Eetu ja Rosa on kyllä ensiarviolta ihan täydellisiä toisilleen. IHANA PARISKUNTA.

– Rosa ja Eetu on ihan match made in heaven.
– Voi Eetu ja Rosa . Nehän on ihan umpi-ihastuneita
– Unohtakaa vastaanotto, get a room, juontaja Vappu Pimiä täräytti.

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -sulhanen hämmensi häissään juuri tapaamansa morsiamen – oli aikeissa sukeltaa hameen alle: ”Pitäisikö sun kysyä lupa ensin?”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt