TV & elokuvat

Napakympissä nähdään uskalias kysymys alusvaatteista – neiti C vetäisee oitis omansa esiin: ”Voit viedä nämä Herra X:lle”

Julkaistu:

napakymppi
Napakympissä keskustellaan torstaina siitä, mitkä alushousut ja kengät ovat paras yhdistelmä.
Deittiohjelma Napakymppi palaa torstaina televisioon kolmannen tuotantokauden voimin. Ensimmäisessä jaksossa rakkautta etsii leuanvedon nelinkertainen maailmanennätysmies Joonas.

Lue lisää: Tunnistatko näitä Napakymppi-kilpailijoita? Herra X on moninkertainen maailmanennätysmies, Neiti A vihittiin Satuhäissä pari vuotta sitten

Palomiehenä työskentelevällä Joonaksella on eräs toive hänen kanssaan voittomatkalle havitteleville naisille. Palomiehellä on isossa kodissaan karaokelaitteet ja hän toivoisi, että myös tuleva kumppani nauttisi laulamisesta. Naiset saavatkin antaa pienen laulunäytteen.

Neiti B vetää rohkeasti Eppuja ja Neiti C taas kokee, että Anna Puun Ota minut tällaisena kuin oon sopii hyvin tilanteeseen.


Neiti A ilmoittaa topakasti, ettei hän suostu laulamaan, vaan laittaa vieruskaverinsa hommiin. Todellinen show on kuitenkin vasta edessä, kun Janne tokaisee Herra X:lle:
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jos sä laitat muut laulaa, niin sä laulat myös itse.

Janne ei tiedä, mitä pyytää ja luvassa onkin todellista huutolaulua Fredirikin Titanicia mukaillen.


Joonas on ottanut Napakymppiin mukaan esiliinaksi isoveljensä Janin, joka esittää naisille varsin suoran kysymyksen:

– Velipoika tykkää pukeutua viettelevästi alusvaateosastollaan, sen takia kysyn, että kumpi olisi mieluisampi stay upit korkkareilla vai mummokalsarit lenkkareilla?"

– Mieluiten hipsterit villasukilla, lupaa Neiti A.

– Stringit tennareilla, Neiti B vinkkaa.

– Kato katsomossakin pojat syttyi, Janne huomauttaa Neiti B:lle.

– Tässä ei oo kahta sanaa. Se on ehdottomasti mummokalsarit lenkkareilla. Sä voit viedä nämä Herra X:lle ja näyttää, Neiti C sanoo ja kaivaa rintsikoistaan mummokalsarit.

Juttua muokattu12.9. klo 7.55: Anna Puun laulun nimi korjattu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt