TV & elokuvat

Aino-Kaisa Saariselle TTK on uusi nousu – hiihtouran lopettaminen oli rankkaa: ”Itketti pitkään ja mietin, että tulikohan tehtyä suuri virhe”

Julkaistu:

Uusi Tv-lehti
Kilpauransa hiljattain päättänyt hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen oli onnessaan, kun hänet pyydettiin mukaan tanssiohjelmaan. Surun jälkeen tämä on uusi alku.
Hiihtoladuilla on harvoin nähty yhtä rentoa ja nauravaista Aino-Kaisa Saarista, 39, kuin tämän syksyn Tanssii tähtien kanssa -lehdistötilaisuudessa. Hän suorastaan nauttii siitä, että saa tehdä vihdoin jotain muutakin kuin hiihtää kilpaa.

Kun hänet pyydettiin mukaan MTV3:lla sunnuntaina alkavaan ohjelmaan, hän ymmärsi, että tässä on hänen tarvitsemansa uusi alku.

– Mietin hetken, voinko lähteä mukaan, koska en ole koskaan tanssinut. Mieheni totesi kuitenkin heti, että ohjelma kuulostaa todella hyvältä. Olin ehtinyt jo pelätä, että alan haikailla takaisin kilpaladuille, mutta nyt ei ole enää sen aika, Aino-Kaisa kiittelee.

 

En olisi voinut vielä vuosi sitten uskoa, että elämäni lähtisi tällä tavalla uuteen nousuun.

Hän uskoo, että tanssikisa saattaa avata ihan suuria ovia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En olisi voinut vielä vuosi sitten uskoa, että elämäni lähtisi tällä tavalla uuteen nousuun. Näen tämän ohjelman isona mahdollisuutena. Minulla on tosi otettu olo, Aino-Kaisa kertoo.

Hän sanoo, että on siunattu monilla ihanilla asioilla. Lause sisältää myös Aino-Kaisan uudet työtehtävät Salpausselän kisojen pääsihteerinä sekä onnellisen perhe-elämän 2-vuotiaan tyttären ja miehen Tom Gustafssonin kanssa Hollolassa.

Moni saattaa muistaa vielä hetken, kun Aino-Kaisa pyyhki kyyneleitään 30 kilometrin matkan jälkeen Pyeongchangin olympialaisissa helmikuussa. Hän päätti sen jälkeen menestyksekkään hiihtouransa.

– Se aika oli tosi vaikeaa ja hirveää. Minua itketti pitkään ja mietin, että tulikohan tehtyä suuri virhe, kun päätin lopettaa urani, Aino-Kaisa muistelee.


Aino-Kaisan tavoin myös tanssilavojen suosikkilaulaja Marita Taavitsainen, 50, hyppää ohjelmaan. Maritaa pyydettiin Tanssii tähtien kanssa -sarjaan ensimmäistä kertaa, samoin kuin Aino-Kaisaa.

– Kun soitto tuli, olin heti lähdössä mukaan. Mutta sitten tuli aikataulukammo, että miten saan lapset ja heidän koulunsa ja omat keikkani sopimaan kalenteriin, Marita muistelee.

Marita erosi lastensa isästä Tomi Natrista alkukeväällä pitkään jatkuneen suhdekriisin päätteeksi. Lapset asuvat nykyään pääsääntöisesti Maritan luona.

– Onhan tämä kova tilanne, kun pitää treenata päivittäin. Mutta onneksi treenit voi pitää keskellä päivää, kun 7- ja 9-vuotiaat lapseni ovat koulussa.

Eron jälkeen Marita päätti, että tämä on juuri tarvittava irtiotto kaiken surun jälkeen.

Lue koko haastattelu uudesta Tv-lehdestä! Lehti on myynnissä 12.–18.9. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Digiversion voit lukea täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt