TV & elokuvat

Anthony Bourdainin matkaohjelman traileri julki – kesäkuussa kuollut tv-kasvo juontaa vain ensimmäisen jakson

Julkaistu:

Ensimmäiset trailerit Anthony Bourdainin matkaohjelman viimeiseksi jääneestä kaudesta julkaistiin.
Kesäkuussa kuolleen Anthony Bourdainin juontaman huippusuositun Anthony Bourdain – kohti tuntematonta -matkaohjelman viimeinen kausi alkaa Yhdysvalloissa 23. syyskuuta. CNN kertoo, että kauteen kuuluu viisi eri kohteissa kuvattua jaksoa ja kaksi erikoisjaksoa. Vain ensimmäisessä jaksossa, jossa Bourdain tutustuu Keniaan yhdessä tv-juontaja W. Kamau Bellin kanssa, Bourdain toimii kertojana.

Muita kohteita ovat Asturias Espanjassa, Indonesia, Länsi-Teksas ja New Yorkin Lower East Side.

– Mielestäni juuri kohteiden valinta kertoo todella hyvin siitä, kuka Tony oli, ohjelman tuottaja Sandy Zweig toteaa.

Ohjelmasta on julkaistu trailerit, joissa nähdään otteita jaksoista.

Voit katsoa trailerit alla olevista videoupotuksista.Ensimmäisessä erikoisjaksossa katsotaan ohjelman kulisseihin ja siihen, miten ohjelmaa tehtiin. Toisessa erikoisjaksossa pohditaan ohjelman merkitystä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Anthony Bourdainin kuolema järkytti maailmaa kesäkuun alussa. 61-vuotias kokki ja tv-kasvo teki itsemurhan.Bourdain oli kuolemansa aikaan Ranskassa kuvaamassa uutta jaksoa matkaohjelmaansa, kun hänen ystävänsä löysi hänet tiedottomassa tilassa hotellihuoneesta.

Bourdain tunnetaan muun muassa tv-ohjelmistaan Anthony Bourdain maailmalla, Anthony Bourdain minilomalla ja Anthony Bourdain – kohti tuntematonta. Bourdain vieraili myös Suomessa osana sarjojaan vuonna 2012.

Mies oli myös kirjailija. Yksi hänen tunnetuimmista teoksistaan on vuonna 2000 ilmestynyt Kitchen Confidential: Mestarikokin tunnustuksia, joka nosti Bourdainin kuuluisuuteen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt