TV & elokuvat

Maajussille morsian -sarjan Sarita kommentoi nyt menneisyytensä ”vääriä valintoja” Facebookissa

Julkaistu:

maajussille morsian
Maajussille morsian -sarjassa nähtävä Sarita kommentoi Facebookissa MTV:n julkaisemia tietoja naisen rikostaustasta.
Maajussille morsian -sarjassa nähtävä Sarita Eklund kommentoi Facebookissa taustaansa.

Iltalehti ja MTV uutisoivat aiemmin keskiviikkona, että Sarita on tuomittu pahoinpitelyistä. Iltalehden mukaan Sarita löi ex-kumppaniaan keittiöveitsellä rintaan sekä myöhemmin nyrkillä, avokämmenellä ja raapimalla. Lehden mukaan Sarita tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä.

Lue lisää: IL: Maajussille morsian -sarjan morsianehdokas Sarita on tuomittu törkeästä pahoinpitelystä – löi ex-kumppaniaan keittiöveitsellä rintaan

MTV:n mukaan Sarita ei kertonut Maajussille morsian -sarjan tuotannolle rikostaustastaan. Nyt Sarita kommentoi väitettä omalla Facebook-tilillään julkaisemassaan julkisessa päivityksessä.

– MTV3 on julkaissut musta asioita, joita on menneinä vuosina tapahtunut, koska en ole lukenut sopimusehtoja kunnolla, kun olen suostunut lähtemään ohjelmaan ja kertonut taustoistani, Sarita kertoo kirjoituksessaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Itselläni on ollut menneinä vuosina vaikeaa ja olen tehnyt vääriä valintoja. Olen kumminkin jo muutaman vuoden ollut oikealla hyvällä tiellä elämässäni ja katson tulevaisuuteen. Toivottavasti ymmärrätte edes hieman. Kiitos, hän jatkaa.

Myöhemmin keskiviikkona Sarita poisti Facebook-päivityksensä.

Sarita on yksi Maajussille morsian -sarjassa nähtävän Maunon neljästä morsianehdokkaasta. Sarjan tämän viikon jaksossa nähtiin, miten Mauno tapasi Saritan ensi kertaa ja miten kaksikko vietti pikatreffejä Naantalissa.

26-vuotias Sarita kiinnitti oitis huomionsa Maunon ääneen ja vaikutti viihtyvän maajussin seurassa.

Kasvinviljelijä ja it-asiantuntija Mauno viljelee isovanhempiensa tilalla sokerijuurikasta ja viljoja. Hän valitsi maanantaina Maajussille morisan -jaksossa jatkoon neljä mieleisintä morsianehdokasta. Sarita oli yksi heistä.

IS tavoitti Maunon, joka ei halunnut kommentoida asiaa.

Juttua muokattu klo 20:33: Sarita poisti Facebook-päivityksensä myöhemmin keskiviikkona.