TV & elokuvat

IL: Maajussille morsian -sarjan morsianehdokas Sarita on tuomittu törkeästä pahoinpitelystä – löi ex-kumppaniaan keittiöveitsellä rintaan

Julkaistu:

maajussille morsian
Iltalehden mukaan Maajussille morsian -sarjassa mukana oleva Sarita on tuomittu törkeästä pahoinpitelystä.
Iltalehden ja MTV:n mukaan Maajussille morsian -sarjassa nähtävällä morsianehdokas Saritalla on väkivaltarikostaustaa. Iltalehden mukaan Sarita Eklund on saanut tuomion törkeästä pahoinpitelystä, joka tapahtui kesällä 2016 Loimaalla. Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV.

Iltalehden mukaan Varsinais-Suomen käräjäoikeuden tuomiolauselmasta käy ilmi, että Eklund on pahoinpidellyt ex-kumppaniaan lyömällä tätä kerran keittiöveitsellä rintaan. Kaksi kuukautta myöhemmin Eklund pahoinpiteli kumppaniaan lyömällä tätä nyrkillä ja avokämmenellä ja raapimalla.

MTV:n mukaan Sarita on valehdellut Maajussille morsian -sarjan tuotannolle taustastaan. MTV kertoo käräjäoikeuden vahvistaneen, että Sarita on tuomittu vuonna 2017 kahdesta pahoinpitelystä 10 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja 30 tunnin yhdyskuntapalvelukseen. Vuonna 2013 hän sai MTV:n mukaan tuomion lievästä pahoinpitelystä.

MTV:n mukaan Sarita kertoo, että pahoinpitelyt ovat kohdistuneet hänen kahteen entiseen kumppaniinsa. Nainen ei ole MTV:n mukaan kertonut rikostaustastaan aiemmin, sillä hän ei käsittänyt menneiden asioiden olevan merkityksellisiä tv-sarjaa tehdessä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sarita on Maajussille morsian -sarjassa yksi kasvinviljelijä Maunon morsianehdokkaista. Sarjan tämän viikon jaksossa nähtiin, miten Mauno tapasi morsianehdokkaansa ensi kertaa. Mauno ja Sarita viettivät jaksossa pikatreffejä Naantalista.

IS tavoitti Maunon, joka ei halunnut kommentoida asiaa.


Mauno valitsi 26-vuotiaan Saritan jatkoon viiden morsianehdokkaansa joukosta. Sarjan tulevassa jaksossa nähdään, kun maajussi tutustuu valitsemiinsa neljään naiseen paremmin.

Sarita vaikutti pikatreffeillä kiinnostuneelta Maunosta. Hän kehui miehen ääntä ja kertoi myöhemmin juontaja Vappu Pimiälle, että oli päässyt tekemään lähempää tuttavuutta Maunon kanssa.