Tänään tv:ssä: itseriittoiset bilehileet lähetetään kuukaudeksi nunnaluostariin – twerkkausta, viinan salakuljetusta ja karkausyritys

Julkaistu:

Bilekissojen pyhä parannus -tosi-tv-ohjelmassa tutustutaan viiteen nuoreen aikuiseen, jotka hakevat elämäänsä järjestystä luostarista.
Tv-kanava Livillä nähdään tänään keskiviikkona uusi tositelevisiosarja, jossa nuoret aikuiset lähetetään luostariin hakemaan elämäänsä järjestystä.

Liv D: Bilekissojen pyhä parannus (Bad Habits, Holy Orders, 2017) on alkuasetelmaltaan teennäinen ja moralistinen, eikä teennäisyydestä oikein päästä eroon neliosaisen sarjan aikana.

Brittisarjan aluksi itseriittoiset, miehennälkäiset ja monta kertaa viikossa alkoholinhuuruisia ravintolailtoja viettävät Rebecca, Gabbi, Paige, Tyla ja Sarah lähetetään norfolkilaiseen nunnaluostariin neljäksi viikoksi. Tarkoitus on vaihtaa elämäntyyli huonoista tavoista pyhään järjestykseen, kuten alkuperäinen nimi kertoo.


Jaksoissa seurataan, kuinka elämä ilman älypuhelinta ja seksiä sujuu, kun kuri on tiukka. Nukkumaankin mennään siihen aikaan, jolloin parikymppiset bileprinsessat yleensä vasta aloittavat juhlimisen.

Sinänsä lähtökohta on herkullinen, kun nuorten naisten provokatiivinen pukeutuminen ja runsas ehostus kohtaavat nunnien vaatimattomat ulkoasut. Kovin suuria ristiriitoja ei kuitenkaan ole luvassa, vaikka nunnat virkkaavat, kun bilekissat twerkkaavat.

Yllättävän vähän nunnaluostariin joutunut viisikko kapinoikin, se kutistuu yhteen pakoyritykseen ja viinan salakuljetukseen.

Hauskinta sarjassa ovat huumorintajuiset nunnat, joiden omistakin taustoista löytyy menevää menneisyyttä.

Bilekissojen pyhä parannus Livillä klo 20.00

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt