Tämä liitto kestää! Lukijat äänestivät suosikkinsa uusista Ensitreffit alttarilla -sinkuista – ”Vaikuttavat jo nyt hyvältä parilta” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Tämä liitto kestää! Lukijat äänestivät suosikkinsa uusista Ensitreffit alttarilla -sinkuista – ”Vaikuttavat jo nyt hyvältä parilta”

Julkaistu: 5.9.2018 8:11

Suosikkisarja Ensitreffit alttarilla alkoi maanantaina. Syntyi heti keskustelua siitä, minkä parin liitto kestää.

Ensitreffit alttarilla -sarjan tiistain jaksossa nähtiin, kenen kanssa kuusi toisilleen tuntematonta sinkkua avioituvat sarjan toisessa jaksossa.

  • Yllä olevalla videolla IS:n Ruuturaati arvioi ensimmäisen jakson.

Ohjelmassa nähdään tällä kaudella tuttuun tapaan kolme paria, joiden yhteinen matka alkaa ensitapaamisella alttarilla. Ensimmäisessä jaksossa kuusi sinkkua esittäytyivät, päästivät katsojan kurkistamaan arkeensa ja saivat tietää menevänsä pian naimisiin.

Lue lisää: Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -sarjan avioparit – kenen liitto kestää?

IS esitteli parit maanantaina, jonka jälkeen lukijat saivat äänestää pareista suosikkiaan. Suosikiksi nousivat selvällä, 66 prosentin ääniharavalla Rosa ja Eetu.

– Rosa ja Eetu voivat sopia yhteen. Ovat samanoloisia ja molemmille urheilu on tärkeää, tulevan parin kemiaa kommentoitiin.

Myös sosiaalisessa mediassa pari sai kannatusta.

– Mulla on hyvät vibat Rosasta ja Eetusta.

– Rosa ja Eetu vaikuttavat jo nyt hyvältä parilta. Pyörägate-vaara on tietysti olemassa...

Sini ja Vesa saivat äänistä 22 prosenttia, Miina ja Heikki taas vain 13 prosenttia.

Rosa

Lahdessa asuva 26-vuotias Rosa työskentelee sairaanhoitajana ensiapupäivystyksessä. Vastuullista vuorotyötä tekevän Rosan vapaa-aika täyttyy liikunnasta ja ystävien tapaamisesta. Urheilu on Rosalle äärimmäisen tärkeää ja hän treenaa täyspitkää triathlonia varten ja harrastaa polkujuoksua.

Rosa kertoo sarjassa olevansa herkkä, mutta äkkipikainen. Hän epäilee, että temperamentti saattaa aiheuttaa suhteessa ongelmia, jos puoliso ei ole tarpeeksi vahva ihminen.

Tulevaisuudessa Rosa toivoo perustavansa perheen.

Eetu

Asiantuntijaraati valitsi Rosan kumppaniksi niin ikään urheilua rakastavan, 28-vuotiaan Eetun. Myös Espoossa asuvan Eetun työ on vastuullista. Hän työskentelee palotarkastajana ja harrastaa liikuntaa intohimoisesti. Mies kertoo, ettei hän jätä haavipallotreenejä väliin mistään hinnasta.

Eetu uskoo rakkauteen ja tunnustautuu romantikoksi. Hänelle tärkeää parisuhteessa on molemminpuolinen luottamus: Eetu haluaa olla luotettava ja toivoo kumppaniltaan samaa.

– Mä olen etsimässä elämänkumppania, hän kertoo kameroille.

Rakkausasiantuntija Tony Dunderfeltin mukaan parilla on paljon yhteistä.

– Eetu on hyvin lämminsydäminen. Hän haluaa keskustella ja puhua tunteista.

– Rosa taas on hyvin tunteellinen ihminen ja luultavasti arvostaa sitä, että Eetu on valmis puhumaan vähän kaikesta, Dunderfelt arvioi tulevaa paria.

– Näen monia elementtejä, että he tasapainottaa toisiaan. Heissä on samankaltaisuutta, mutta heissä on myös erilaisuutta, seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen tiivistää.

Helsinki Ensitreffit alttarilla -ohjelman parisuhdeneuvojat Marianna Stolbow, Tony Dunderfelt ja Elina Tanskanen.

Ensitreffit alttarilla on ollut jo aikaisemmilla tuotantokausilla todella suosittu puheenaihe sosiaalisessa mediassa eikä tämäkään vuosi ole poikkeus.

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla sai katsojat kohisemaan – yksi pari toi mieleen viime kauden epäonnistuneen liiton: ”Pyörägaten vaara on olemassa...”

Twitterissä katsojilla oli heti vankat mielipiteet juuri julkaistuista pareista. Monet uskovat, että ohjelman asiantuntijat ovat pelanneet tällä kertaa varman päälle.

– Parivalinnat tuntuvat varman päälle pelaamiselta. Ainakin ammatteja katsoen.

– Hoitsu-palomies, yliopisto opiskelija-mikälie-tutkija ja opettaja-lastenhoitaja.

– Tänä kautena sentään ei oo kauheen pitkää välimatkaa parien välillä. Tai yritetty saattaa turkulaista ja tamperelaista yhteen.

– Hämmentää ainakin tässä alussa kuinka samanlaisia ihmisiä tässä ollaan laittamassa yhteen. En muista, että aiemmilla kausilla olisi ollut näin itsestäänselviä pareja. Mielenkiintoista nähdä miten nämä parit toimii.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?