TV & elokuvat

Putous-tähti Pilvi Hämäläinen hakeutui terapiaan – ”Ehkä tämä helpottaa elämääni”

Julkaistu:

putous
Putouksessa jo kolmatta kertaa nähtävä Pilvi Hämäläinen toivoo terapian auttavan häntä myös töissä.
Putousta jo kahden vuoden ajan tähdittänyt Pilvi Hämäläinen palaa ohjelmaan jälleen sen 10. tuotantokaudelle. Hämäläinen nähdään viihdeohjelmassa Timo Lavikaisen, Mikko Penttilän, Ernest Lawsonin ja neljän uuden tähden voimin. Uusina näyttelijöinä aloittavat Helmi-Leena Nummela, Christoffer Strandberg, Lauren Lehtinen ja Terhi Suorlahti.

Putoukseen palaava Hämäläinen on paiskinut runsaasti töitä viime aikoina. Hänet on nähty muun muassa Keisari Aarnio ja Villi kortti -sarjoissa. Putouksessa hän on hauskuuttanut Aina Inkeri Ankeisena ja Tuija Erosena.

Lue lisää: Tässä ovat uudet Putous-tähdet! Mukana neljä todellista yllätysnimeä

Hämäläinen kertoo palaavansa tulevalle kaudelle innoissaan. Uusi sketsihahmo syntyi helpommin kuin edellisellä kerralla, vaikka Hämäläinen myöntääkin hahmon luomisen olevan hänelle vaikeaa.


Hämäläinen kertoo, että uudella kaudella hänellä on käytössään uusi työkalu: hän on aloittanut terapian työstääkseen omia epävarmuuksiaan ja tullakseen onnellisemmaksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Yritän saada niitä vanhoja katkeruuksia pois, että voisin tehdä joskus edes vähän erilaisen sketsihahmon enkä vaan niitä helvetin katkeria tyyppejä, hän nauraa.

Vakavoiduttuaan Hämäläinen kertoo, että hän on harkinnut terapiaan hakeutumista jo pitkään ja toteuttanut nyt lopulta suunnitelmansa.

– Kaikille olisi mielestäni hyvä puhua asioistaan. Olen jo pitkään ajatellut, että se olisi varmasti järkevää minulle ja auttaisi minua. Kun kerran on mahdollisuus tehdä niin, niin miksei sitä käyttäisi.


Hämäläinen on kertonut jo aiemmin, että näyttelijän työ luo hänelle suuria paineita ja hän stressaantuu ja ahdistuu asioista helposti. Nyt hän myöntää sortuvansa usein tekemään asioista monimutkaisempia kuin niiden tarvitsisi olla.

– Monimutkaistan hirveän helposti asioita päässäni. Yritän muistuttaa itselleni koko ajan, että älä tee kaikesta niin vaikeaa. Nytkin niin meinasi käydä uutta sketsihahmoa luodessani.

Lue lisää: Putous-voitto loi Pilvi Hämäläiselle valtavat paineet – meni täysin lukkoon uuden hahmonsa kanssa: ”Itken kotona, kun ihmiset haukkuvat”

Hämäläinen toivoo, että terapian avulla hän oppisi puhumaan asioista ja käsittelemään tunteitaan paremmin.

– Puhuminen on aina hyvästä länkyttää sitä kenelle tahansa. Minulle on aina ollut tosi vaikeaa puhua oikeista asioista. On hyvä opetella puhumaan niistä tärkeistä asioista, vaikka sitten jollekin ihan tuntemattomallekin.

– On hienoa huomata itsessä uusia piirteitä, joita ei ole aiemmin huomannut lainkaan. Ehkä tämä vähän helpottaa elämääni.

– Uskon, että terapiasta varmasti löytyy sketsihahmoonkin jotain uutta. Kaikki itsensä kehittäminen johonkin suuntaan tekee hyvää.


Hämäläinen voitti Putouksen sketsihahmokisan Aina Inkeri Ankeisella heti ensimmäisellä kaudellaan. Se toi mukanaan paineita ja epäilyksen siitä, oliko hänellä enää annettavaa sarjalle. Nyt tilanne on kuitenkin toinen.

– Ekan kauden jälkeen jouduin miettimään todella pitkään, uskallanko lähteä enää mukaan. Mutta viime kauden jälkeen päätös oli aivan selvä. Kun minua pyydettiin mukaan, vastasin heti, että kyllä, haluan mukaan ehdottomasti.

Tulevalla Putous-kaudella Hämäläinen yrittää ottaa rennommin ja keskittyä siihen, että hänellä itsellään on hauskaa.

– Pyrin, etten problematisoisi kaikkia asioita niin paljon. Tätä on niin hauska tehdä ja haluan nauttia tästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt