TV & elokuvat

Maajussi-Maunolle satoi palautetta suorista kommenteista – ottaa nyt seksin puheeksi naisten kanssa: ”Tärkeä kriteeri meikäläiselle”

Julkaistu:

maajussille morsian
Maajussille morsian -sarjassa nähtävä kasvinviljelijä Mauno uskoo suorapuheisuuteen.
Maanantaina esitetyssä Maajussille morsian -sarjan jaksossa nähtiin, miten neljä maajussia pääsi tapamaan ensimmäistä kertaa morsianehdokkaitaan. Yksi sarjan uuden kauden maajusseista on it-asiantuntijana työskentelevä Mauno, joka viljelee isovanhempiensa tilalla sokerijuurikasta ja viljoja.

Mauno nousi esiin heti maajussien esittelyjakson jälkeen, kun hän kertoi suorasukaisesti, millaisista naisista pitää. Mauno toivoi ”normaalipainoista naista”. Hän toivoi kumppaninsa olevan myös kaunis, aktiivinen ja spontaani.

– Jos menee ylipainon puolelle, niin en silloin viehäty, Mauno sanoi.


Nyt Mauno kertoo IS:lle, että hän on saanut suoran kommenttinsa vuoksi valtavasti palautetta. Siitä huolimatta hän seisoo sanojensa takana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Aijai, palautetta on tullut hirveästi, Mauno naurahtaa puhelimessa ja jatkaa:

– Olisin tietysti voinut eri tavalla muotoilla sen asian, mutta niin se asia vaan on. Totuus on se, mitä sanoin ja kyllä ulkonäkö on se, mikä ensimmäisenä mielenkiinnon herättää.

Maajussin mukaan kaikki palaute ei kuitenkaan ole ollut negatiivista, vaan hän on saanut suorapuheisuudestaan myös kiitosta.

– Kukaan ei ole kasvotusten tullut sanomaan, että se ei ollut ok. Enemmänkin on sanottu, että pirun hyvä, noinhan se oikeasti menee ja onneksi joku sanoo sen ääneen.

– Muutama uusi ihminen, kehen olen tutustunut on sanonut, että minusta sai ylimielisen kuvan esittelyvideoni perusteella, mutta kun minut tapasi, en ollutkaan sellainen oikeasti.


Mauno vakuuttaa, että pikatreffeillä tavatut naiset vastasivat hänen odotuksiaan, ja että kaikkien kanssa syntyi hyvä ensivaikutelma.

– Olin miettinyt etukäteen, mitä sieltä mahtaa vastaan tulla ja kyllä todellisuus vastasi juuri sitä kuvaa, mikä minulla oli mielessä, hän sanoo.

Mies paljastaa myös, että toisin kuin tv:ssä nähdyssä jaksossa vaikutti, olivat pikatreffit hänelle todella vaikea paikka. Kamerat, uusi tilanne ja tuntemattomat naiset saivat miehen jännittämään, eikä hän kyennyt olemaan täysin oma itsensä.

– Jokaisessa naisessa oli jotain hyvää ja mielelläni olisin ottanut kenet tahansa jatkoon. Jälkikäteen mietin, että teinkö varmasti oikeat valinnat. Se perustui niin täysin siinä kovassa jännityksessä tehtyyn päätökseen, hän sanoo.


Mauno kertoi aiemmin fyysisen kontaktin olevan hänelle tärkeää ja se näkyi myös maanantain jaksossa. Maajussi nappasi naiset syleilyynsä heti treffien aluksi. Hän piti 26-vuotiasta morsianehdokas Saritaa hellästi kädessä ja ylisti naisen ulkonäköä.

Jakson lopussa nähdyissä paloissa seuraavasta jaksosta Mauno meni naisten kanssa suoraan asiaan. Mies ei arastellut tiedustellessaan, miten tärkeää seksi on heille parisuhteessa.

– Miten fyysisiä te olette? Jos te hiffaatte, mitä mä tarkotan sillä fyysisyydellä... Mauno esitti suoran kysymyksen naisille.

Mauno kertoo IS:lle, että naiset suhtautuivat hänen uteluihinsa avoimesti ja pyysivät häntä olemaan jatkossa jopa entistä suorempi.

– He sanoivat kuvausten jälkeen, että kysy vaan entistä suoremmin, että tykkäätkö paljon seksistä. Sanoin heille, että kyseessä oli vähän arka aihe, mutta tärkeä kriteeri meikäläiselle ja siksi tärkeä asia kysyä. He ottivat sen tosi hyvin.

– Mielestäni tulee vähemmän pettymyksiä, kun sanoo asiat suoraan miten ne on ja mitä itse ajattelee.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt