Sohvaperunat alkaa taas – Katsojat toivovat Sohvisten kuulumisia: ”Ranuan verhosaaga saa varmasti jatkoa”

Julkaistu:

tänään tv:ssä
Syyskaudella sohvaperunat istutetaan jälleen ruutujen ääreen. Mitä heille ja Suomen televisiolle kuuluu? Mukana on muutama uuden sadon peruna.
Sohvaperunat palaavat jälleen uusin kommentein ja kikatuksin, mutta samassa tutussa muodossa. Kuudennella tuotantokaudella on 15 jaksoa ja muutama sohvis enemmän.

Aiemmalta kaudelta ovat mukana kaikki tutut, ja lisäksi remmiin liittyvät Jussi-Pekka eli ”Marsumies”, joka muistetaan jo ykköskaudelta, hänen turkulainen naapurinsa Jarno sekä ystävykset Omar ja Mika Espoosta.


Omar ja Mika viettävät paljon aikaa yhdessä katsoen viihdettä. Heitä kuvaillaan iloiseksi ja sympaattiseksi duoksi. Jarno ja Jussi-Pekka viihtyvät Jarnon sohvalla, jolla usein myös pelataan videopelejä.


Sohvisryhmiä on nyt 18 ympäri Suomen. Mitä uutta heille on tapahtunut? Jarnolle ja Pertulle on saapunut uusi koiranpentu! Sanniksen ja Tanjan luona nähdään myös välillä Sanniksen tyttövauva.

Vastaava tuottaja Pauliina Ojala kertoo, että Sohvaperunoissa on eräs hämmästyttävä piirre.

– Ohjelmasta kertova palaute on 95-prosenttisesti positiivista! En ole urani aikana ollut mukana tekemässä mitään ohjelmaa, josta tulisi näin paljon hyvää palautetta.

– Mukaan toivotaan aina sohvisten kuulumisia ja niille laitetaan tilaa. Esimerkiksi Ranuan verhosaaga saa varmasti jatkoa nyt syksyllä.

Vastaaviin arjen sattumuksiin kuuluvat myöskin vaikkapa Jorman ruuan säilömiset, Ukkiskerhon ruokalistat, eläinten kuulumiset ja uudet harrastukset.


Kotikatsojien ohjelmatoiveet vaihtelevat paljon. Toiset vaativat lisää Temptation Islandia, kun taas toiset pyytävät, ettei sitä olisi sohvisten valikoimassa enää lainkaan.

– Pyrimme siihen, että koko tv-tarjonta on esillä. Vaikka realitystä irtoavat usein hersyvimmät kommentit, on maailmassa muutakin. Siksi katsotaan uutisia, dokumentteja, draamoja ja musiikkiohjelmia.


Sohvaperunoissa luotetaan turvalliseen formaattiin, joten isoja uudistuksia ei luvata. Tosin nyt katsotaan paljon syksyn uutuuksia.

–  Jahti, Neljät häät Suomi, Gaala, Toisenlaiset teiniäidit, Love Island Suomi, Bachelorette Suomi ja Yliopistollinen eläinsairaala... Uskon että kaikista tulee kommentteja. Saa nähdä, kuinka Sohviksiin uppoaa perinteisen tanssiohjelman paluu eli Tanssi kanssain, pohtii Ojala.


Ensimmäinen uusi jakso nähdään TV2:lla perjantaina 31.8. kello 22.00 Ruotsi-maaottelun vuoksi. Jatkossa ohjelma palaa tutulle lähetyspaikalleen klo 21.00.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt