Menestysohjaaja Danny Boyle ei ohjaakaan seuraavaa Bond-seikkailua – syynä ”luovat erimielisyydet” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Menestysohjaaja Danny Boyle ei ohjaakaan seuraavaa Bond-seikkailua – syynä ”luovat erimielisyydet”

Julkaistu: 22.8.2018 11:57

Boyle sai lähteä.

Michael G. Wilson, Barbara Broccoli ja Daniel Craig ilmoittavat Inside the World of James Bond -sivustolla, että Danny Boyle ei ohjaa seuraavaa Bond-elokuvaa ”luovien erimielisyyksien” takia.

Seuraava, vielä nimeämätön, elokuva on järjestyksessään 25. Bond-leffa ja Daniel Craigin viimeinen esiintyminen brittiagenttina.

Viime toukokuussa – useiden kuukausien huhumyllyn jälkeen – vahvistettiin, että Boyle sekä käsikirjoittaa ja ohjaa Spectreä seuraavan seikkailun.

Käsikirjoitus oli alun perin veteraanikäsikirjoittajien Neal Purvisin ja Robert Waden käsialaa, mutta heidät siirrettiin syrjään kun Boyle astui kuvioihin.

Heinäkuussa pieni osa käsikirjotusta vuoti julkisuuteen. Sen mukaan tarina sisälsi ”karismaattisen, voimakkaan, kekseliään, kansainvälisen, nokkelan, kylmän ja kostonhimoisen” venäläisen roiston.

Craig on sanonut monta kertaa ”vetävänsä mieluummin ranteensa auki”, kuin palaavansa Bondin rooliin, mutta mieli on matkalla muuttunut.

– Minun ei pitäisi edes pyytää anteeksi moista lausuntoa. Olin lopettanut kuvaukset kaksi päivää aiemmin ja toimittaja kysyi, haluanko tehdä vielä yhden Bondin. No en, sanoin silloin, Craig väisteli vanhoja lausuntojaan.

Idris Elba saattaa olla seuraava 007.

Viime viikkoina on huhuttu moneen otteeseen, että seuraava Bond olisi näyttelijä Idris Elba.

– En ole puhunut asiasta studion kanssa. Se tapahtuu jos niin halutaan. Autolla hurjastelua, naisia ja martini-drinkkejä. Kuulostaa kamalalta, Elba itse virnisteli huhuille.