007:n ikoniseen rooliin yhdistetty näyttelijä lietsoi hurjia Bond-huhuja Twitterissä: ”Nimeni on Elba, Idris Elba” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

007:n ikoniseen rooliin yhdistetty näyttelijä lietsoi hurjia Bond-huhuja Twitterissä: ”Nimeni on Elba, Idris Elba”

Brittinäyttelijä on yhdistetty viime päivien aikana ikoniseen rooliin.

Idris Elban Twitter-viesti on herättänyt maailmalla huomiota.­

13.8.2018 0:15

Brittinäyttelijä Idris Elba, 45, on lietsonut hurjia James Bond -huhuja kryptisellä twiitillään, uutisoi BBC verkkosivuillaan.

– Nimeni on Elba, Idris Elba, hän kirjoitti sunnuntaina bondmaisesti.

Moni fani uskoi sen olleen vihjaus siitä, että näyttelijä olisi astumassa agentti 007:n rooliin Daniel Craigin jälkeen. Toiset puolestaan uskovat Elban vain kiusoittelevan.

– Älkää uskoko hypeä, näyttelijä kirjoitti Twitterissä tunteja myöhemmin.

Huhuissa Elba on yhdistetty Bond-rooliin jo vuodesta 2014 lähtien. Hän ei ole missään vaiheessa myöntänyt tai kiistänyt niiden aitoutta.

Muun muassa Star Trekistä ja The Wirestä tuttu Elba on todennut, että hän tuntee olonsa ”kansallisaarteeksi” huhujen keskellä. Mies on kuitenkin sanonut, että hän on rooliin liian vanha.

Viime päivien aikana mediassa on spekuloitu, onko vihdoin oikea aika antaa ikoninen rooli ei-valkoihoiselle näyttelijälle.

Elbaa koskevat spekulaatiot lähtivät liikkeelle, kun Daily Star uutisoi Elban päätyneen Bond-tuottaja Barbara Broccolin tutkakuvaan. Lehden tieto tuli Equalizer 2 ja The Magnificent Seven -elokuvien ohjaajan Antoine Fuquan kautta, vaikka tällä ei ole mitään tekemistä Bondien kanssa.

The Hollywood Reporterin mukaan Fuquan edustaja kuitenkin kiistää Daily Starin jutussa kerrotut tiedot.

– Hän ei missään vaiheessa ole keskustellut Barbaran kanssa elokuvasarjasta tai roolijaosta. Se kaikki on keksittyä. Siitä ei ole varmuutta, miten se lähti liikkeelle, edustaja kommentoi.

Idris Elba kuvattiin aiemmin tänä vuonna Berliinissä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?