Tällaisia Hollywoodin ikoniset seksikohtaukset ovat kulissien takana – intiimi yksityiskohta Titanicin autokohtauksen tekemisestä

Julkaistu:

seksikohtaukset elokuvissa
People-lehti kertoo jutussaan, miten Hollywood-tuotantojen kuuluisat seksikohtaukset toteutettiin kulissien takana.
Kesä on sopivaa aikaa katsoa omia suosikkielokuvia kymmenennen kerran, kun useimmat tv-sarjat ovat tauolla ja jos helteessä makoilu ei innosta.

People-lehti kertaa artikkelissaan ikonisimpia seksikohtauksia, joita Hollywood-elokuvissa on nähty. Eroottiset kohtaukset voivat olla kulissien takana oikeastikin näyttelijöille yllättävän intiimi kokemus.

Titanic-elokuvan autokohtaus


Kate Winslet oli vasta parikymppinen nuori näyttelijänalku, kun hän sai roolin James Cameronin Titanic-tuotannosta. Vuonna 1997 ilmestynyt elokuva on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä Hollywood-filmeistä.

Katsojat rakastuivat Rosen ja Jackin rakkaustarinaan. Yksi elokuvan ikimuistoisimmista kohtauksista on, kun kaksikko päätyy harrastamaan seksiä Titanic-laivasta löytämäänsä parkkeerattuun autoon.

Winslet kertoi Rolling Stone -lehden haastattelussa vuonna 1998, millaista kohtauksen tekeminen oli kulissien takana. Näyttelijä sanoi yllättäen, että se oli todellakin yllättävän intiimiä ja eroottista, minkä vuoksi kohtaus oli lopulta niin onnistunut. Kun kohtaus päättyi, hän jäi makaamaan paikoilleen surullisena.

– Sisälläni ollut Rose tavallaan rakasti oikeasti Jackia, joka oli hänessä. Vaikka en tuntenut sillä tavalla Leonardoa kohtaan, oli tavallaan upeaa tuntea niin siinä kohtauksessa. Se oli oikeastaan aika ihanaa.

– Ja sitten kamera lakkasi pyörimästä, hän nousi ja käveli pois. Kohtaus oli tehty. Muistan, että makasin siellä ja ajattelin, että mikä sääli, että tämä on ohi. Se oli tosiaankin aika kivaa. Se todella oli, Winslet muisteli.


Demi Moore Ghost-elokuvassa

Demi Mooren ja Patrick Swayzen saven valamisen yhteydessä käynnistynyt seksikohtaus on yksi elokuvateollisuuden tunnetuimpia intiimejä kohtauksia. Ghost-elokuva ilmestyi vuonna 1990.


Näyttelijä paljasti People-lehden haastattelussa, että kohtauksen tekeminen tuntui todella hermostuttavalta. Hän jännitti sen tekemistä kuin koulutyttö ensimmäisiä treffejään.

– Meidän piti esittää, että tuntisimme toisemme läheisestikin ja että yhdessä on tosi mukavaa olla. Käsiä oli kaikkialla. Hän oli aivan punajuuren värinen kasvoiltaan, Moore nauroi.

– Lopulta vain sanoimme toisillemme, että olemme todella hermostuneita ja vihaamme tätä. Sitten se oli ihan okei.

Game of Thronesin viimeisin kausi

Supersuositun Game of Thronesin seitsemännellä kaudella nähdään kuohuttava seksikohtaus, kun Kit Haringtonin ja Emilia Clarken roolihahmot päätyvät yllättäen harrastamaan seksiä. Kohtaus on katsojille ahdistava, sillä samalla selviää, että roolihahmot ovat toisilleen sukua.Jos video ei näy, katso se täältä.

Kohtauksen tekeminen on epäilemättä ollut kiusallista, sillä Kit Harington seurusteli kuvausten aikaan jo tiiviisti nykyisen vaimonsa Rose Leslien kanssa, joka näytteli aiemmin myös mukana samassa sarjassa. Clarken kanssa hän on vain todella hyvä ystävä.
Harington pohti kohtauksen tekemistä Entertainment Weekly -lehden haastattelussa aiemmin. Hän totesi, että yleensä seksikohtaukset tehdään elokuvien yhteydessä ja vastanäyttelijän kanssa ehtii muodostua kuvauksissa omanlainen ammatillinen side, jolloin kohtausten tekeminen on helpompaa. Nyt tilanne oli kuitenkin se, että Harington ja Clarke olivat tunteneet toisensa jo seitsemän vuotta. He olivat olleet koko tuon ajan hyviä kavereita.

– Yritin puhua seksuaalisen jännitteen luomisesta, mutta hän käski minua lopettamaan puhumisen seksistä ja vain katsomaan häntä, Harington naurahti.

Natalie Portman ja Mila Kunis Black Swan -elokuvassa


Kun Natalie Portman valittiin Darren Aronofskyn Black Swan -elokuvan pääosaan, hän suositteli elokuvaan myös ystäväänsä Mila Kunisia. Silloin hän ei osannut aavistaa, että päätyisi harrastamaan seksiä ystävänsä kanssa valkokankaalle. Aronofsky tunnetaan voimakkaan eroottisten elementtien käyttämisestä elokuvissaan.

– Se oli todella kiusallista. Minusta tuntui, että olisi helpompaa tehdä se jonkun sellaisen kanssa, jota en tunne. Mutta toisaalta oli hauskaa, että kohtauksessa oli kanssani ystäväni, jonka kanssa pystyimme vitsailla ja nauraa siitä asiasta ja päästä sen yli yhdessä, Portman sanoi MTV:n haastattelussa.

Ja mitä ilmeisimmin kohtauksen tekeminen sujui hyvin, sillä Portman sai roolistaan elokuvassa parhaan naispääosan Oscarin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt