TV & elokuvat

Kaunareiden Ridge eli Thorsten Kaye järjesti vaimolleen yllätyshäät: ”Hän ei tiennyt, että aiomme mennä naimisiin!”

Julkaistu:

Uusi Tv-lehti
Kaunareiden Brookea ja Ridgeä näyttelevät Katherine Kelly Lang ja Thorsten Kaye kertoivat Tv-lehdelle lempiharrastuksistaan, ja Kaye paljasti, kuinka meni naimisiin todellisessa elämässä.
Jo kolme vuosikymmentä Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan kantavana voimana on ollut Brooken ja Ridgen monimutkainen suhde. Pari on mennyt naimisiin ja eronnut niin monesti, että jopa näyttelijät sekoavat laskuissa.

Mutta joskus todellisuus on tarua ihmeellisempää.

Thorsten Kaye valittiin Ridge Forresterin rooliin 2013, kun hahmoa 25 vuotta näytellyt Ronn Moss lähti sarjasta. Monte Carlon tv-festivalilla Thorsten Kaye myöntää, että Ridgen tyyliin hänkin on joskus tehnyt vähän hulluja juttuja saadakseen haluamansa naisen.

– Kun menin naimisiin vaimoni kanssa, hän ei tiennyt, että aiomme mennä naimisiin! Tarkoitan, että hän ilmestyi paikalle, ja siellä minä sekä vieraat olimme valmiina vihkiäisiin, Kaye kertoo.


– Mitä ihmettä, en tiennytkään tuota! Brookea näyttelevä Katherine Kelly Lang huudahtaa yhteishaastattelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Paikalla olivat vain läheisimmät ystävät. En halunnut tehdä mitään sellaista, mikä voisi nolostuttaa häntä, Thorsten selittää.

56-vuotias Katherine on upea ilmestys. Hän pyrkii syömään terveellisesti, juomaan paljon vettä ja nukkumaan tarpeeksi.

– Lisäksi syön paljon vitamiineja, ja käytän ikääntymistä ehkäiseviä tuotteita. Haluan, että minulla on energiaa hoitaa työni, ja haluan myös voida hyvin.

Langin viime vuosien suuri rakkaus on ollut triathlon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Siinä pääsee uimaan, juoksemaan ja pyöräilemään. Rakastuin siihen, ja olen kilpaillut viime vuosina Ironman -kisoissa.


Rakkaus liikuntaan on osa Langin verenperintöä, sillä hänen isänsä oli olympiaurheilija Keith R. Wegeman. Hänen äitinsä taas on näyttelijä Judith Lang, jolla on myös taustaa kilpaurheilijana.

– Perheemme oli todella liikunnallinen. Opin kaikki mahdolliset urheilulajit lapsena ja kuuluin monenlaisiin joukkueisiin. Perheellä oli suuri vaikutus, olimme hyvin urheilullisia ja kilpailuhenkisiä.

Thorsten Kaye tunnustautuu todelliseksi perhemieheksi. Hän nauttii saippuasarjan säännöllisestä työrytmistä, koska näin hän saa viettää vapaa-aikaa perheen parissa.

– Suloiset tyttäreni puuhailevat aina jotakin, joten lempipuuhaani on vain seurailla heidän touhujaan, Kaye sanoo.

– Lisäksi tykkään tehdä jotakin käsilläni, rempata taloa tai muuta sellaista. Se on tapani rentoutua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt