The Crown -sarjan päänäyttelijä vaihtuu – kolmannen kauden ensimmäinen makupala julki: Katso kuva uudesta kuningattaresta - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

The Crown -sarjan päänäyttelijä vaihtuu – kolmannen kauden ensimmäinen makupala julki: Katso kuva uudesta kuningattaresta

Netflix on julkaissut ensimmäisen kuvan The Crown -sarjan kolmannelta tuotantokaudelta.

16.7.2018 15:47

Kuningatar Elisabet II:n elämästä ja hallitsijavastuun painosta kertova The Crown on noussut kahden ensimmäisen tuotantokautensa aikana huippusuosituksi ympäri maailmaa.

Nyt julkaistu kuva kolmannelta tuotantokaudelta on ensimmäinen pilkahdus sarjaan sen jälkeen, kun kuningatar Elisabetia esittänyt Claire Foy vaihtui varttuneempaan näyttelijään sarjan etenemisen myötä.

Lue myös: The Crown -tähden mykistävä muodonmuutos: kuningatar Elisabetista tatuoiduksi hylkiöksi – faneilta tiukka tuomio

Sarjan kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella kuningatarta näyttelee 44-vuotias englantilaisnäyttelijä Olivia Colman. Julkaistussa kuvassa Colman siemailee roolihahmonaan teetä ja syö marmeladileipää. Näyttelijän lähes ilmeetön katse on suunnattu eteenpäin.

Sarjan kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella kuningatarta näyttelee 44-vuotias englantilaisnäyttelijä Olivia Colman.

Colman on tunnettu erityisesti tv-rooleistaan. Hän on voittanut urallaan muun muassa kolme Bafta-palkintoa ja yhden Golden Globe -palkinnon. Hän on myös ollut kahdesti ehdolla Emmy-palkinnon voittajaksi.

Colmanin rinnalla tulevilla tuotantokausilla näyttelee Tobias Menzies, joka korvaa Matt Smithin prinssi Philipinä. Prinsessa Margaretin roolissa tullaan näkemään Helena Bonham Carter ja prinsessa Annea näyttelee Erin Doherty. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Jason Watkins, joka näyttelee pääministeri Harold Wilsonia ja Ben Daniels Margaretin puoliso Antony Armstrong-Jonesina.

Ensimmäinen kausi lähti liikkeelle Elisabetin ja hänen puolisonsa Philipin avioliitosta ja kuvasi vuosia 1947–1956. Toinen kausi käsitteli vuosia 1957–1963. Kolmas kausi tulee alkamaan vuodesta 1963 ja se pitää amerikkalaismedian mukaan sisällään muun muassa rock-yhtye The Beatlesin nousun ja Englannin jalkapallon maailmanmestaruuden.

Lue myös: The Crown -sarjan toisen kauden tekeminen maksoi yli 200 miljoonaa

Sarjassa nähdään sen edetessä myös uusia kasvoja. Muun muassa Camilla Parker Bowles, nykyinen Cornwallin herttuatar Camilla nähdään ensi kertaa kolmannella kaudella.

The Crownin kaksi ensimmäistä tuotantokautta ovat nauttineet suurta kansainvälistä suosiota. Alle viikko sitten sarjalle myönnettiin huimat 13 Emmy-ehdokkuutta.

Sarjan kolmas tuotantokausi julkaistaan Netflixissä vuonna 2019.

Lähteet: Netflix, Hollywood Reporter, Deadline

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?