TV & elokuvat

Panttilainaamo-sarjan tähti on kuollut

Julkaistu:

suru-uutinen
Suositusta Panttilainaamo-tosi-tv-sarjasta tuttu Richard Benjamin ”The Old Man” Harrison on kuollut.
Suositusta Panttilainaamo-tosi-tv-sarjasta tuttu Richard Benjamin ”The Old Man” Harrison on kuollut maanantaina. Asia selviää hänen poikansa Rick Harrisonin virallisella Instagram-tilillä julkaisemasta päivityksestä. Tosi-tv-tähti oli kuollessaan 77-vuotias.

– Richard Benjamin ”The Old Man” Harrison menehtyi tänään rakkaidensa ympäröimänä. Perheemme, yrityksemme ja hänen monet faninsa ympäri maailmaa tulevat ikävöimään häntä valtavasti, Rick Harrison kirjoittaa tekstissä.

– Hän oli minun sankarini ja olin onnekas, että minulla oli todella cool ”vanhaukko” isänäni. Olen todella kiitollinen siitä, että sain jakaa hänet niin monen ihmisen kanssa ja että ihmiset saivat nähdä, millainen loistava perhekeskeinen mies hän oli.

Rick Harrison kuvailee isänsä eläneen erittäin täyden elämän.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Panttilainaamo-sarja kosketti monien ihmisten elämää. Sarja opetti, kuinka arvokasta on rakastaa perhettään, tehdä töitä kovaa ja arvostaa huumoria. Arvostamme kaikkien osanottoja ja rukouksia. Pyydämme, että saamme hieman yksityisyyttä tänä aikana, Rick Harrison päättää kirjoituksen.

Panttilainaamo eli Pawn Stars on yhdysvaltalainen realityohjelma, jossa seurataan Harrisonin perheen omistaman World Famous Gold & Silver Pawn Shop -panttilainaamon menoa. Sarja on pyörinyt useita vuosia myös Suomen tv-ruuduissa. Sarjaa Suomessa esittää Jim-kanava.
  • Rick Harrisonin Instagram-päivitys isänsä kuolemasta:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt