Panttilainaamo-sarjan tähti on kuollut - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Panttilainaamo-sarjan tähti on kuollut

Suositusta Panttilainaamo-tosi-tv-sarjasta tuttu Richard Benjamin ”The Old Man” Harrison on kuollut.

Richard Benjamin ”The Old Man” Harrison oli yksi suositun Panttilainaamo-tosi-tv-sarjan päätähdistä.­

25.6.2018 17:29

Suositusta Panttilainaamo-tosi-tv-sarjasta tuttu Richard Benjamin ”The Old Man” Harrison on kuollut maanantaina. Asia selviää hänen poikansa Rick Harrisonin virallisella Instagram-tilillä julkaisemasta päivityksestä. Tosi-tv-tähti oli kuollessaan 77-vuotias.

– Richard Benjamin ”The Old Man” Harrison menehtyi tänään rakkaidensa ympäröimänä. Perheemme, yrityksemme ja hänen monet faninsa ympäri maailmaa tulevat ikävöimään häntä valtavasti, Rick Harrison kirjoittaa tekstissä.

– Hän oli minun sankarini ja olin onnekas, että minulla oli todella cool ”vanhaukko” isänäni. Olen todella kiitollinen siitä, että sain jakaa hänet niin monen ihmisen kanssa ja että ihmiset saivat nähdä, millainen loistava perhekeskeinen mies hän oli.

Rick Harrison kuvailee isänsä eläneen erittäin täyden elämän.

– Panttilainaamo-sarja kosketti monien ihmisten elämää. Sarja opetti, kuinka arvokasta on rakastaa perhettään, tehdä töitä kovaa ja arvostaa huumoria. Arvostamme kaikkien osanottoja ja rukouksia. Pyydämme, että saamme hieman yksityisyyttä tänä aikana, Rick Harrison päättää kirjoituksen.

Panttilainaamo eli Pawn Stars on yhdysvaltalainen realityohjelma, jossa seurataan Harrisonin perheen omistaman World Famous Gold & Silver Pawn Shop -panttilainaamon menoa. Sarja on pyörinyt useita vuosia myös Suomen tv-ruuduissa. Sarjaa Suomessa esittää Jim-kanava.

  • Rick Harrisonin Instagram-päivitys isänsä kuolemasta:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?