The Crown -tähden mykistävä muodonmuutos: kuningatar Elisabetista tatuoiduksi hylkiöksi – faneilta tiukka tuomio - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

The Crown -tähden mykistävä muodonmuutos: kuningatar Elisabetista tatuoiduksi hylkiöksi – faneilta tiukka tuomio

Suosittu The Crown -sarjan tähti Claire Foy nähdään syksyllä kostonhimoisena Lisbeth Salanderina.

Claire Foy muuntuu kuningattaresta arvaamattomaksi tietokonehakkeriksi.

11.6.2018 15:45

Suositussa The Crown -sarjassa kuningatar Elisabetia näytellyt Claire Foy on käynyt läpi rajun muodonmuutoksen. Uuden elokuvansa trailerissa klassiset mekot ovat vaihtuneet nahkahousuihin, ja tähteä ei ole tunnistaa samaksi Netflix-sarjan kaunottareksi.

Näyttelijä muuntautuu Stieg Larssonin romaaneista tutuksi kostonhimoiseksi Lisbeth Salanderiksi, jonka kehoa peittävät valtavat tatuoinnit ja kasvoja koristaa nenälävistys. Roolihahmoa on kuvailtu muun muassa eristäytyneeksi hylkiöksi, jonka menneisyyden traumat ovat tehneet tästä äärimmäisen varautuneen.

Foy korvaa David Fincherin ohjaaman The Girl with the Dragon Tattoo -elokuvan jatko-osassa Lisbethiä aiemmin näytelleen Rooney Maran. Punkkarimaisen roolihahmonsa nahkoihin päästäkseen Mara muun muassa aikoinaan teetti kaikkiaan 12 lävistystä kasvoihinsa, korviinsa ja molempiin nänneihinsä.

Lisäksi Mara ajeli tukkansa ja kulmakarvansa ja laihdutti niin paljon, että ohjaaja David Fincherin piti patistaa häntä syömään kuvausten aikana.

  • Katso The Girl in the Spider’s Web -elokuvan traileri alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Foy kertoi Entertainment Weekly -lehden haastattelussa, että hän oli alunperin ollut vastahakoinen näyttelemään Salanderia, joka on ottanut tehtäväkseen saada pahat miehet maksamaan rikoksistaan.

– Ensimmäinen ajatukseni oli, että ei hyvä jumala, näyttelijä kertoi lehdelle.

– Sitten tapasin Feden (ohjaaja) ja Elizabeth Cantillonin (tuottaja), ja meillä oli erittäin hyvä keskustelu. Olen nähnyt Feden elokuvia ja olin todella vaikuttunut hänestä elokuvantekijänä, ja se sai minut innostumaan.

Claire Foy kuvattuna syksyllä nähtävässä The Girl in the Spider’s Web -elokuvassa.

Elokuvanfanit ovat kuitenkin harmistuneet uudesta päänäyttelijästä, Daily Mail -lehti uutisoi. Fanien mukaan Foy on aivan liian sovinnainen rooliin.

–  Ei kiitos, ei kiinnosta ennen kuin hankitte Rooney Maran, eräs faneista kirjoittaa.

– En usko, että elokuva tulee menestymään. En vain näe, että ihmiset hyväksyisivät Clairen Lisbethinä, toinen fani jatkaa.

Fede Alvarezin ohjaama elokuva The Girl in the Spider’s Web tulee ensi-iltaan marraskuussa 2018.

Claire Foy muuntuu uudessa elokuvassaan tietokonehakkeri Lisbeth Salanderiksi.

Claire Foy tunnetaan parhaiten roolistaan kuningatar Elisabetina Netflixin megasuosioon nousseessa alkuperäissarjassa The Crownissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?