TV & elokuvat

Jasper Pääkkönen kerää ylistystä maailmalla – kuuluisa näyttelijäisä Seppo ylpeänä poikansa menestyksestä: ”Epäuskoinen olo”

Julkaistu:

ylpeä isä
Jasper Pääkkösen näyttelijäisä Seppo Pääkkönen on todella onnellinen poikansa menestyksestä maailmalla.
Suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkönen, 37, on saanut paljon huomiota sekä kotimaisissa että kansainvälisissä medioissa, koska hänet nähdään legendaarisen ohjaajan Spike Leen uudessa elokuvassa Blackkklansman.

Jasperilla on elokuvassa rooli silmistään kiiluvana Felix Kendricksonina, tarinan julmimpana ja kiihkeimpänä rasistina.

Elokuva sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla maanantaina ja se on saanut kansainvälisiltä elokuvakriitikoilta paljon positiivista palautetta – kuten myös Jasper.

Jasper Pääkkönen ei ole sukunsa ainoa näyttelijä, vaan myös hänen setänsä Antti Pääkkönen ja isänsä Seppo Pääkkönen tekevät samaa työtä. Seppo on tuttu sekä teatterilavoilta että tv:stä ja elokuvista, kuten Hynttyyt yhteen, Presidentti, Tuntematon sotilas ja Uuno Turhapuro -elokuvat.


Isä-Pääkkönen kertoo olevansa todella ylpeä pojastaan ja hänen saavutuksestaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se on kyllä ihan merkittävä rooli ja mielenkiinnolla odotan, että pääsen näkemään elokuvan.

– Hieno hommahan tämä on ja aivan uskomatonta, ylpeä isä toteaa.
  • Katso video: Jasper Pääkkönen punaisella matolla Cannesin elokuvajuhlilla

Seppo kertoo, että hän oli katsonut Cannesin punaisen maton tilaisuutta netistä ja ihmetellyt, millaisen huipputekijätiimin keskellä hänen poikansa oli.

– Kyllä oli vähän epäuskoinen olo, kun sitä tähtipölyä katseli. Vähän piti potkaista itseä nilkkaan, ennen kuin uskoi, että kyllä tämä on totta ja oma poika astelee siellä punaisella matolla.

– Ylpeyttä nostaa vielä se, kun tietää miten paljon hän on tehnyt tämän eteen työtä. Hänhän on puolittain melkein asunut siellä Jenkkilän päässä kohta kymmenen vuotta. Kaiken muun lisäksi hän on luonut siellä verkostoa ja käynyt paljon koekuvauksissa ja muissa.

– Lähellä se on ollut ennenkin, mutta nyt kävi onnellinen tapaus, kun Spike Lee tuottaa itse elokuvansa, niin hän teki itse myös roolituksen, niin siinä ei ollut kukaan muu sanomassa, että aivan hyvä tyyppi, mutta otetaan kuitenkin joku amerikkalainen, isä-Pääkkönen kertoo.

– Se on ankara maailma ja nyt kävi todella hyvin.


Jasper Pääkkönen kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa aiemmin tällä viikolla, että hän on saanut roolinsa myötä useita uusia koekuvauskutsuja.

– Niinhän se tällä alalla menee. Hän on saanut nyt jalkansa oven väliin. Nämä tilaisuudet kun käyttää hyväksi ja onnistuu, niin sittenhän niitä ovia aukeaa helpommin eri suuntiin.

– Toivotaan, että tämä rooli ei jää viimeiseksi, eikä varmaan jääkään. Ja vaikka jäisikin, niin onhan tämäkin jo ihan mahtavaa!

– Sen voin sanoa, että kyllä isä on ylpeä!
  • Katso video: Blackklansman-elokuvan traileri

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt