TV & elokuvat

Bachelor-Jonin yön yli -treffit kuumensivat tunteet resortilla – Marialta voimakas reaktio peiton heilutteluun: ”Haluaisitko kertoa jotain?”

Julkaistu:

Jonin ja Janeten yön yli -treffit ovat Marialle liikaa.
Tämän illan Bachelor Suomi -jaksossa nähtiin yllätyskäänne, jota kukaan ei osannut odottaa. Bachelor-Jonin ja Janetten yön yli -treffeistä mielensä pahoittanut Maria saapui omille treffeilleen huonoissa fiiliksissä ja lopulta hän päätyi ratkaisuun lähteä kotiin kesken kaiken.
  • Katso tilanne yllä olevalta videolta!
– Jos ei olisi ollut noita Jonin ja Janeten yön yli -treffejä, niin voisi olla ihan erilainen tunnelma, Maria kertoo jaksossa tunnelmistaan.


Joni kysyy Marialta, onko hänellä jotain, mistä hän haluaisi miehen kanssa puhua.

– Haluaisitko itse kertoa jotain? Maria sivaltaa viitaten edelliseen yöhön.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Joni ei aio keskustella Janeten kanssa vietetyistä treffeistään Marian kanssa, vaan siirtyy naisen kanssa juttelemaan kahden kesken ovien taakse.

– Pakko mun on yrittää selvittää täällä, ettei mun tarvitse tehdä päätöksiä arvailemalla. Jos mulla on mahdollisuus käyttää aikaa jonkun kanssa, niin totta kai mä käytän kaiken mahdollisen ajan, Joni sanoo Marialle.

– Maria on laskenut yksi plus yksi on kolme. Se on hänen johtopäätöksensä, Joni sanoo jaksossa.


Miehen vastaus ei tunnu tyydyttävän Mariaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mä en oikein tiedä, että saanko mä sua kohtaan enää mitään fiiliksiä takaisin. Musta tuntuu, että ne on mennyttä, Maria toteaa.

– No se on aika perseestä. Mutta jos näin on, niin sitten se on sillä selvä. Ikävää, että tää meni näin. En mä tiedä mitä muuta mä sanoisin, Joni sanoo Marialle.


Maria sanoo hyvästit Jonille ja kävelee pois.

– Nyt tuntui oikealta lähteä. Kyllä mun kaikki romanttiset tunteet ovat kuolleet. Kiitos vaan Jonille kaikesta mitä täällä on saanut, mutta ei muuta kuin hyvää loppuelämää, Maria sanoo jaksossa.

Marian lähdettyä ohjelmasta, jäljelle jäävät enää Janette ja Kaisa.


Bachelor Suomi tiistaisin klo 21 Livillä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt