Mira Luoti käänsi rauhallisen kappaleen päälaelleen – esitys päättyi karjumiseen ja kirkumiseen: ”Mitä sinä purit tässä?” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Mira Luoti käänsi rauhallisen kappaleen päälaelleen – esitys päättyi karjumiseen ja kirkumiseen: ”Mitä sinä purit tässä?”

PMMP:stä tuttu Mira Luoti mylläsi Scandinavian Music Groupin kappaleen.

10.5.2018 20:56

Mira Luoti esitti Terhi Kokkosen päivänä Scandinavian Music Group -yhtyeen kappaleen Ei paniikkia.

– Mietin, minkä kappaleen vetäisin ja siinä paineen alla jotenkin rauhoittelin itseäni, että ei mitään paniikkia. Sieltä sattui löytymään tämä biisi, joka oli kuin tehty siihen tilanteeseen, Mira kertoi.

– Kappale on kirjoitettu käännekohdassa. Perhe oli hajonnut ja tuli valtava elämänmuutos, siinä joutui aloittamaan vähän kuin alusta, Terhi kertoo kappaleen taustasta.

Mira yllätti muut artistit, kun hän nousi esityksen alussa käsilleen seisomaan. Rauhallinen kappale kääntyi Miran käsittelyssä päälaelleen. Raju esitys loppui karjumiseen ja kirkumiseen.

– Mitä just tapahtui?! Tyyppi heittää kranaatin huoneeseen ja laittaa oven kiinni perässä! Kasmir nauroi.

– Sellainen energia, joka Miralla oli PMMP:n aikoina, nyt se näkyi! Terhi sanoi.

– Tuo oli niin hieno! Olin ihan shokissa! Arttu Wiskari hämmästeli.

– Herkkyyttä on niin monenlaista ja sen voi tuoda ulos monella eri tapaa. Tämä on tapani osoittaa, että joku asia on koskettanut minua syvälle. Välillä pitää käyttää musiikkia välineenä purkaa kaikki, Mira avasi.

– Sulla on ollut aika vahvat tunteet, kun olet lähtenyt tulkitsemaan tätä, Sani mietti.

– Mitä sinä purit tässä? Terhi kysyy Miralta.

– Olen sellainen, että painan tunteita alas enkä itke. Musiikki on minulle tapa poistaa pahaa oloa ja toisaalta se tuo myös hirveän lohdun. Se on turvallinen ympäristö, joka on sellaista hallittua hulluutta. Tuo kappale käski minut tekemään jotain todella rajua, Mira kertoi.

– Se oli hieno, Terhi kiitti.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?