Ylen suosikkisarjassa luvassa järisyttävä käänne juuri ennen kauden päätöstä: Sydämen kutsumus jättää fanit piinaavaan odotukseen - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Ylen suosikkisarjassa luvassa järisyttävä käänne juuri ennen kauden päätöstä: Sydämen kutsumus jättää fanit piinaavaan odotukseen

Suosikkisarja Sydämen kutsumuksen fanit joutuvat piinaavan odotuksen valtaan.

Sydämen kutsumus on todella suosittu sarja suomalaisten tv-katsojien keskuudessa.­

4.5.2018 13:17

Yksi Ylen suosituimmista ulkomaisista draamasarjoista on kanadalainen Sydämen kutsumus (When Calls the Heart). Sarja sijoittuu viime vuosisadan loppupuolelle Hope Valleyn kaivoskaupunkiin ja ohjelman keskeisenä peruskivenä on suuresta kaupungista länteen muuttaneen Elizabethin (Erin Krakow) ja ratsupoliisi Jackin (Daniel Lissing) rakkaustarina.

Kyseessä ei ole kuitenkaan pelkän rakkaustarinan seuranta, vaan sarjassa kerrotaan kokonaisen pikkukaupungin sisäisestä dynamiikasta, taloudellisista ongelmista, vahvoista naisista ja sympaattisista koululaisista. Kaikkea on toki höystetty upeilla maisemilla, entisaikojen puvuilla ja 1900-luvun alun alkeellisilla olosuhteilla.

Lori Loughlin, Erin Krakow ja Daniel Lissing ovat olleet mukana Sydämen kutsumuksessa sarjan alusta lähtien.­

Loppuiltapäivän suosikkisarjan fanit joutuvat perjantaina häkellyttävän tilanteen eteen. Viidennen tuotantokauden jaksot ovat päässeet siihen vaiheeseen, että Elizabethin ja Jackin häät on vietetty, ja rakastunut Elizabeth odottaa uutisia Jackista, joka on ollut jo puoli vuotta komennuksella Pohjoisvaltioissa. Perjantaina nähtävässä jaksossa tuore vaimo unelmoi elämästään rakkaan puolisonsa kanssa, mutta illan hämärtyessä ratsupoliisi tuo hänelle dramaattisen viestin.

Fanit joutuvat suorastaan piinaavaan tilanteeseen, kun viidennen kauden päätösjaksoa joutuu odottamaan viikonlopun yli maanantai-iltaan saakka.

Elizabeth saa perjantain jaksossa järisyttäviä uutisia ja fanit jäävät piinaavaan tilanteeseen.­

Sydämen kutsumus -sarja perustuu Janette Oken kirjoihin ja sitä alettiin esittää Suomessa keväällä 2017. Tuolloin sarjasta nähtiin neljä ensimmäistä tuotantokautta ja viidennen kauden jaksot käynnistyivät huhtikuun loppupuolella.

Sydämellinen draama viehätti katsojia heti alusta lähtien ja keräsi todella hyviä katsojalukuja. Sarjan keskikatsojamäärä on viikoittain noin 400 000, ja viime viikolla se oli TV1:n toiseksi suosituin ulkomainen ohjelma.

Toistaiseksi sarjasta on tehty vain viisi tuotantokautta, mutta kuudes kausi on tekeillä ja se julkaistaan vuonna 2019.

Jackin ja Elizabethin rakkaustarinaa on seurattu jo viiden tuotantokauden ajan.­

Sydämen kutsumus arkisin TV1:llä kello 17.10.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?