TV & elokuvat

Ellen Jokikunnaksella erikoinen ongelma uutuussarjan kuvauksissa – työsopimuksen pykälä aiheutti paineita: ”Näin nelikymppisenä naisena...”

Julkaistu:

työsopimus
Ellen Jokikunnas kertoo joutuneensa kamppailemaan kummallisen pulman kanssa Tähän aikaan ensi vuonna -sarjan kuvauksissa.
Torstai-iltana Nelosella alkoi uutuussarja Tähän aikaan ensi vuonna. Ellen Jokikunnaksen, 41, juontamassa ohjelmassa nähtiin inspiroivia tarinoita ihmisistä, jotka aikoivat toteuttaa vuoden aikana suuren unelmansa. Ohjelman juju on siinä, että vaikka sarjassa esiintyvien ihmisten elämässä on kulunut kokonainen vuosi, tv-katsojat näkevät muutoksen heti.

Ohjelman luonteen vuoksi Ellen Jokikunnaksen piti näyttää täysin samanlaiselta sekä vuosi sitten että nyt tuoreimmissa kuvauksissa. Tämä aiheutti juontajalle omat paineensa, joista hän kertoi juontaja Petra Kalliomaan haastattelussa Radiohelmessä.
  • Voit katsoa haastattelun yllä olevalta videolta!
Jokikunnas kertoi muun muassa allekirjoittaneensa ohjelmaa varten työsopimuksen, jossa hän lupasi pysyä samannäköisenä.

– Voin kertoa näin yli nelikymppisenä naisena sen, että allekirjoitan sopimuksen, jossa on pykälä, että en saa muuttua yhtään, Jokikunnas aloitti ja jatkoi:
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Piti olla precis samankokoinen, samannäköinen, samanlaiset hiukset ja jopa ihonsävyn piti olla precis molempina vuosina.

Jokikunnas myönsi pelänneensä myös sitä, että hänelle tapahtuisi vuoden aikana jotain, minkä vuoksi kuvauksia ei voitaisi tehdä.

– Pelkäsin sitä, että jalkani katkeaa tai että minä loukkaannun jollain tavalla. Ja sitten olisi mennyt sadan ihmisen työ hukkaan totaalisesti, koska silloin kuvauksia ei olisi voitu tehdä, jos minulla olisi vaikka ollut käsi tai jalka paketissa.

– Ulkonäkö ei niin paljon jännittänyt, vaan enemmän se, että olen terve. Siinä oli niin monen ihmisen iso tarina ja iso juttu käsillä. En halunnut, että se menee pilalle. Onneksi ei sitten tapahtunut mitään.


Jokikunnas sanoi, että mikäli hänelle olisi käynyt jotain, kuvaukset olisi todella jouduttu keskeyttämään.

– Näin se olisi ollut. Minähän omalta osaltani allekirjoitin sopimuksen, että minun pitää olla samankokoinen ja näköinen. Jouduin vaalentamaan latvani samanvärisiksi, mitä ne olivat viime vuonna. En yhtään tykännyt siitä, mutta kun ne olivat viime vuonna näyttäneet siltä, niin oli pakko näyttää taas.

Jokikunnas paljasti myös, että hänellä oli ohjelmaa varten erityinen vakuutus.

– Käsittääkseni minulla oli myös tuotannon puolesta tuohon formaattiin valtava vakuutus. Jos olisin jäänyt auton alle, veikkaan että taloudellisesti tuotanto ei olisi kärsinyt. Minulla oli vähän kuin huippumallin vakuutus, ihan vaan ohjelman erikoisluonteen takia.
  • Pätkä torstaina nähdystä ohjelmasta:

Tähän aikaan ensi vuonna torstaisin kello 21 Nelosella.

Ota kantaa

Näytätkö samalta kuin vuosi sitten?

Kyllä 32% En 68%
Ääniä yhteensä 11459

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt