Ainoa alkuperäinen Kettu-näyttelijä jättää sarjan 39 vuoden jälkeen – varo juonipaljastuksia!

Julkaistu:

tänään tv:ssä
Michael Anden näyttelemä Gerd Heymann on selvitellyt rikoksia yli 400 jaksossa ja neljän eri pomon alaisuudessa.
Kettu, sunnuntaisin TV1 klo 19.30

Michael Ande jättää Suomessakin suositun saksalaisen dekkarisarjan Ketun 39 vuoden palveluksen jälkeen. Hän on kuulunut poliisilaitoksen vakiokalustoon sarjan alusta eli vuodesta 1977 saakka.

Michael Anden näyttelemä Gerd Heymann on selvitellyt rikoksia yli 400 jaksossa ja neljän eri pomon alaisuudessa. Tämän iltainen jakso on viimeinen, jossa Heymann esiintyy.


Nuoren rikosetsivän ensimmäinen päällikkö oli Erwin Köster (Siegfried Lowitz), jonka jälkeen ryhmää alkoi johtaa Leo Kress (Rolf Schimpf). Kolmas pomo oli Rolf Herzog (Walter Kreye), ja nyt päällikkönä on ylikomisario Richard Voss (Jan-Gregor Kremp).

Vuoden 2017 jaksoissa, jotka jatkuvat nyt suoraan samalla ohjelmapaikalla, ei Andea enää nähdä. 73-vuotias näyttelijä on kertonut lähteneensä sarjasta omasta toiveestaan ja yhteisymmärryksessä tekijätiimin kanssa.


Viimeisessä jaksossa Heymann ei tyylilleen uskollisena hempeile tai tunteile, vaikka työpaikalla tahdottaisiin hieman kippistellä. Gerd pakkaa koruttomasti tavaransa ja poistuu kohti uusia seikkailuja. Vai kimmeltäisikö silmänurkassa sittenkin jotakin?


Viimeinen tapaus, johon rikoskomisario Gerd Heymann pureutuu, käsittelee mutkikasta muotisuunnittelijan murhaa. Uhri nimeltä Tristan on löydetty kuolleena muotinäytöksen jälkeen, ja epäilykset kohdistuvat liikekumppani Eddieen. Alkaa pian vaikuttaa siltä, että Tristanilla oli paljon synkkiä salaisuuksia kaiken kimalluksen varjoissa.

Hän ryhtyy ahkerasti muun tiimin kanssa pohtimaan muun muassa sitä, mitä Tristanilla oli perimmäisenä aikomuksenaan. Tapaukseen sekoittuu sekavia rakkaus- ja ystävyyspalveluksia sekä suuria tähtiunelmia.

Jatkossa mukana nähdään it-asiantuntija Lennard "Lenny“ Wandmann (Thimo Meitner).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt