Selviytyjistä pudonnut kilpailija teki kohtalokkaan virheen viime hetkellä – ”Sen katumuksen vien hautaani”

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Jälleen yksi kilpailija sai lähtöpassit Selviytyjät Suomi -sarjasta.
Tällä viikolla Selviytyjät Suomi -ohjelmassa juonittelu kiihtyi ja tunteet kuumenivat, kun jäljellä oli enää kahdeksan kilpailijaa: Janni Hussi, Sampo Kaulanen, Juhana Helmenkalastaja, Sara Chafak, Katja Ståhl, Ilari Sahamies, Kimmo Vehviläinen, Helena Ahti-Hallberg ja James Nikander eli Musta Barbaari.

Janni Hussi voitti palkintokilpailussa itselleen toisen äänen heimoneuvostoon. Koskemattomuuskilpailussa taas nähtiin runsaasti draamaa, kun Juhana Helmenkalastajan ja Katja Ståhlin tunteet kuumenivat.

  • Yllä olevalta videolta voit katsoa tunnelmia koskemattomuuskilpailusta.
Juhanan taktiikka kilpailussa oli jutella koko ajan muille siinä toivossa, että heidän keskittymisensä herpaantuisi.

Lopulta Katja sai jutuista tarpeekseen ja jätti pelin oma-aloitteisesti.

– V******a niin paljon nuo jutut. Olisin jaksanut vaikka vuoden, mutta tätähän sä hait, Katja sähisi Juhanalle.

– Sitähän mä hain, Juhanakin myönsi.

– Onneksi olkoon, sait juuri uuden ystävän, Katja sanoi poistuessaan tehtäväpaikalta ja näytti Juhanalle keskisormea.

Koskemattomuusriipuksen voitti lopulta ensimmäisenä yksilökilpailijana James Nikander, joka tasapainoili käsi pystyssä yli kaksi tuntia.

Heimoneuvostossa äänet jakautuvat lähes tasan Katjan ja Sara Chafakin välille. Juonittelun tuloksena kotiin lähtee lopulta Sara. Chafakille oli hallussaan jo ensimmäisessä jaksossa saamansa koskemattomuusamuletti, jota hän ei kuitenkaan käyttänyt.

– Todella sekava olo. Itse asiassa Ilari hiffasi tämän tunti ennen heimoneuvostoa ja tuli sanomaan, että käytä sun amulettia, Sara kertoo tunnelmiaan putoamisen jälkeen.

Hän päätti olla käyttämättä koskemattomuusamulettia, sillä ajatteli, ettei se auttaisi tilanteessa pidemmällä aikavälillä.

– Siitä ei olisi ollut mitään hyötyä, jos olisin jäänyt tuonne. Katja olisi lähtenyt nyt, sen jälkeen Helena ja silloin minulla ei olisi ollut enää amulettia, hän pohtii.

– Sabitan olisi ollut yhdistymisessä paljon vahvempi, jos esimerkiksi Kallea ei olisi heitetty pihalle. Sabitan paskoi itse itsensä, ampui omaan nilkkaan, kaunotar täräyttää.

Kuvausten jälkeen kaunottaren mieli oli kuitenkin muuttunut. Hän tunnusti, että amuletin käyttämättä jättäminen harmitti jälkeenpäin.

– Hetki ennen pudotusta harkitsin tarkkaan, että mä käyttäisin mun amuletin. Mutta mä olin aivan loppu, rikki ja väsynyt sinä päivänä ja edellisenä oli pudonnut mun liittolainen Kalle. Siinä oli ekaa kertaa niin sekavat fiilikset, ja juuri se nälkä ja kaikki... En saanut mistään ajatuksesta kiinni, Sara taustoittaa.

– En sitten käyttänyt sitä, mikä kaduttaa suunnattoman paljon. Sen katumuksen vien hautaan kanssani, Sara tilittää.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin kello 20.30.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt