Kiusallinen tilanne Selviytyjät-kilpailussa: saavillinen vettä tekee Sara Chafakin narubikineille tepposet

rac

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Sara Chafakin koskemattomuuskilpailu saa erikoisen lopun.
Tällä viikolla Selviytyjät Suomi -ohjelmassa juonittelu kiihtyy ja tunteet kuumenevat, kun jäljellä on enää yhdeksän kilpailijaa: Janni Hussi, Juhana Helmenkalastaja, Sara Chafak, Katja Ståhl, Ilari Sahamies, Kimmo Vehviläinen, Sampo Kaulanen, Helena Ahti-Hallberg ja James Nikander eli Musta Barbaari.

Ensimmäiset yksilökilpailut kuumentavat tunteita ja yksi kilpailija joutuu jättämään viime viikolla muodostuneen Gota-heimon.


Jakson koskemattomuuskilpailussa kilpailijoiden tehtävänä on seistä tasapainoillen kapealla korokkeella. Samalla heidän tulee pidellä toista kättään ylhäällä ketjuun sidottuna. Horjahtaminen ja käden heilahdus johtavat ketjun toisessa päässä olevan vesiämpärin kaatumiseen ja kisaajan putoamiseen.

Putoamisen merkiksi kilpailijan päälle kaatuva vesiämpäri tekee tepposet narubikineihin pukeutuneelle missikaunotar Sara Chafakille. Veden paine saa nimittäin Saran bikinien yläosan valahtamaan.


Hieman yllättyneenä Sara nostaa pikaisesti yläosan takaisin ylleen, kerää tyynesti kenkänsä ja kävelee pois.


– Ehkä hieman yllättäen Sara tipahtaa jo tässä vaiheessa pelistä pois. Näytti siltä, että Sara aikoisi olla tuossa vielä pitkään, mutta ote herpaantuu ja Sara on ulkona, ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde selostaa.


Olosuhteet suorassa auringonpaisteessa seisoskeluun eivät ole aivan otolliset. Mäkilähteen mukaan auringon paahtamalla kisapaikalla on lähes 50 astetta lämmintä.

Koskemattomuuskilpailussa nähdään myös aggressiivista taktikointia ja kuumenevia tunteita.
  • Katso koskemattomuuskilpailun tunnelmia jutun pääkuvana olevalta videolta.
Juhanan taktiikka kilpailussa on jutella koko ajan muille siinä toivossa, että heidän keskittymisensä herpaantuisi. Miehen suu käy kuin papupata ja monet pyytävätkin häntä useampaan otteeseen vaikenemaan.


Lopulta Katja saa jutuista tarpeekseen ja jättää pelin oma-aloitteisesti.

– V******a niin paljon nuo jutut. Olisin jaksanut vaikka vuoden, mutta tätähän sä hait, Katja sähisee Juhanalle.

– Sitähän mä hain, Juhanakin myöntää.

– Onneksi olkoon, sait juuri uuden ystävän, Katja sanoo poistuessaan tehtäväpaikalta ja näyttää keskisormea.

Osa loppumetreille selviävistä kisaajista taisteleekin loppuvaiheessa jo nestehukkaa ja pyörtymistä vastaan. Siitä huolimatta tahtojen taisteluksi venyvä kisa ratkeaa vasta yli kahden tunnin seisomisen jälkeen.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin kello 20.30.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt