Vilma murtuu Temptation Islandilla, kun näkee videon poikaystävästään – Eliaksen, 28, käsittämättömän käytös kylmää kaikkia - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Vilma murtuu Temptation Islandilla, kun näkee videon poikaystävästään – Eliaksen, 28, käsittämättömän käytös kylmää kaikkia

Vilma uskoo, etteivät muut vielä ole nähneet sitä Eliasta, jonka hän tuntee.

22.3.2018 14:17

Tällä kaudella yksi Temptation Islandin hahmoista on noussut sarjan suurimmaksi puheenaiheeksi. Nimittäin Vilman, 24, kanssa parisuhteessa oleva Elias, 28,. Mies on ajautunut ongelmiin jo sinkkunaisten kanssa, kun hänen puheensa ovat aiheuttaneet paheksuntaa.

Torstai-iltaisessa jaksossa myös Eliaksen tyttöystävä Vilma näkee, kuinka paha tilanne on. Videolla sinkkunaiset kritisoivat Eliasta armotta.

– Suoraan sanoen on ollut vähän ongelmia Eliaksen kanssa monilla tytöillä. Ylimielinen, arvostelee naisia, psykopaatti, narsisti, Melissa analysoi miestä.

  • Katso kohtaus kokonaan yllä olevalta videolta!

Vilma kuulee myös, kuinka Elias on puhunut suosikkisinkkunsa Jonnan kanssa mieltymyksestään aggressiiviseen ja rajuun seksiin.

– Hapenpuute voittaa. Kevyitä jälkiä, jotka on helposti piilotettavissa. Epätoivoisesti itkevä nainen, siinä on jotain, Elias kertoo.

Elias ja Vilma ovat yksi tämän kauden Temptation Island -pareista.­

Jonna nähdään myös yöpymässä Eliaksen kanssa samassa huoneessa, missä Elias silittelee naisen hiuksia. Vilma myöntää, ettei video ollut mieluisaa katseltavaa. Sami Kuronen haluaa kuulla, mitä Vilma ajattelee siitä, että Elias nauttii epätoivoisesti itkevistä naisista.

– Ollaan käyty keskusteluja siitä. Eliaksen mielestä siinä on jotain kaunista ja seksuaalista, Vilma paljastaa.

Kun Kuronen sanoo, että Jonna on nukkunut tähän asti kaikki yöt Eliaksen kanssa, Vilma puhkeaa kyyneliin.

– Ei tästä helppo reissu tule, Vilma nyyhkyttää.

– Ei ole kivaa nähdä videolta noita asioita. Ei täällä kukaan vielä tunne sitä Eliasta, jonka minä tunnen, Vilma sanoo kameralle.

 

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22 Nelosella ja Ruudussa. Sami Kurosen vetämä TIS Extra torstain jakson jälkeen kello 23.

Vilma ei ole mielissään siitä, mitä näkee Eliaksesta kertovasta videosta.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?