TV & elokuvat

Kingi-sarjan uusi tähti Anna-Maija Tuokko hioo taitojaan jatkuvasti: ”Olen ankara itselleni”

Julkaistu:

Uusi Tv-lehti
Putouksen paikalla nähtävä Kingi tuo ruutuun jälleen uudet hahmot. Tällä kertaa mukana on myös näyttelijä Anna-Maija Tuokko.
Anna-Maija Tuokko esiintyy MTV3-kanavan Kingi-ohjelmassa, joka vaatii jälleen erityisiä koomikon taitoja. Se on parodia tv:n laulukilpailuista, ja ohjelmaan valitut näyttelijät ovat suorissa lähetyksissä fiktiivisten kilpailijoiden rooleissa.

Ykköskaudella 2015 kisan voitti Krista Kososen hahmo Tsiisus Nieminen.


Anna-Maija Tuokolle tämäntyyppinen suorana lähetettävä sketsishowlähetys on uutta, vaikka komediaroolit ovatkin tuttuja. Anna-Maija näyttelee parhaillaan myös Onnela-komediasarjassa, josta kuvataan kesällä jo toinen tuotantokausi.

– Olen vieraillut vain kerran suorassa komediashow’ssa, Saturday Night Livessa, joten kyllä tässä vähän jännittää. Liveyleisö pitää saada mukaan, Anna-Maija pohtii.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kingi-hahmolle olennaista on myös laulutaito. Anna-Maija on treenannut laulua pienestä pitäen. Hän on käynyt oppitunneilla aina New Yorkissa saakka ja esiintynyt useissa musikaaleissa.

– Menen ohjelmassa kuitenkin hahmo edellä. En laula kappaleita, joissa ääni kuulostaisi parhaimmalta, vaan niitä, jotka sopivat hahmolle.


Toisen kauden näyttelijäkatras on uusittu täysin. Fiktiiviseen laulukilpailuun osallistuvat myös Kalle Lamberg, Linda Wiklund, Jarkko Niemi, Pirjo Heikkilä, Severi Saarinen ja Mika Eirtovaara.

Kunnianhimoinen Anna-Maija tekee kovasti töitä rooliensa eteen ja kehittää taitojaan jatkuvasti.

– Olen aika ankara itselleni ja olen tehnyt tosi paljon töitä kaikkien taitojeni eteen. Esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa tanssien treenaaminen oli välillä tylsää ja puuduttavaa, mutta halusin tehdä parhaani, joten silloin täytyi vain tehdä, tehdä, tehdä. Tekemällä sitä oppii.

Lue koko haastattelu uudesta Tv-lehdestä! Lehti on myynnissä 14.–20.3. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Digiversion voit lukea täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt