TV & elokuvat

Maria Veitola hämmentyy, kun näkee millä nimellä Laura Huhtasaaren aviomies on tämän puhelimessa

Julkaistu:

yökylässä maria veitola
Maria Veitola ei pysty peittämään hämmennystään Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, kun hän näkee, että Laura Huhtasaari on tallentanut Teemu-puolisonsa isi-nimellä puhelimeensa.
Tämänviikkoisessa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Veitola yöpyy kansanedustaja Laura Huhtasaaren ja tämän perheen luona Porissa.

Veitola myöntää jakson alussa, että hänen olonsa on melko epämukava.

– Hänessä (Huhtasaaressa) on jotain kovuutta, mikä kauhistuttaa. Kuitenkin kaikista tärkeintä on, että me jotka olemme eri mieltä asioista, tutustumme toisiimme ja yritämme jotenkin ymmärtää toisiamme, Maria Veitola sanoo kameralle jakson alussa.

Ennakko-oletuksista huolimatta Veitola ja Huhtasaari näyttävät tulevan toimeen hyvin ja erilaisista maailmankatsomuksista keskustellaan rauhalliseen sävyyn. Veitola toteaakin jaksossa, että ei ole mennyt Huhtasaarelle yökylään vääntääkseen tämän kanssa asioista.


Samaan aikaan kun Veitola vierailee Huhtasaaren luona, viettävät Huhtasaari ja hänen puolisonsa Teemu 15. hääpäiväänsä. Jaksossa nähdään muun muassa, kuinka Veitola hämmentyy, kun hänelle selviää, millä nimellä Teemu on Lauran puhelimen yhteystiedoissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Veitola ja Huhtasaari ovat matkalla kauppaan ruokaostoksille, kun Huhtasaaren puhelin soi. Kansanedustaja kaivaa puhelinta käsilaukustaan ja katsoo, kuka hänelle soittaa.

– Ai se on Teemu, Huhtasaari toteaa, mutta ei vastaa puhelimeen auton ratissa.

– Siis sun mies on nimellä ”isi” sun puhelimessa, Maria toteaa hämmentyneenä.

Huhtasaari naurahtaa Veitolan hämmennykselle. Veitola tahtoo tietää, millä nimellä Laura Huhtasaari on sitten Teemun puhelimessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En itse asiassa kuule tiedä. Katsotaan tänään, Huhtasaari vastaa.

Heti kun Teemu saapuu kotiin, Maria kysyy asiaa tältä. Teemu naurahtaa kysymyksen kuultuaan.

– Odotapas. Se johtuu siitä, kun sulla on työnumero. Aikaisemmin Laura oli puhelimessani nimellä vaimo, mutta nyt siinä lukee Laura, työ.

Maria kysyy Teemulta, tietääkö tämä millä nimellä tämä on vaimonsa puhelimen yhteystiedoissa.

– Jossain vaiheessa Laura halusi, että nimeni alkaa A:lla, niin se oli jokin Amazing Teemu. Se oli ihan looginen selitys, että piti olla aakkosissa ensimmäisenä, Teemu sanoo.

Laura nauraa muiston kuullessaan.

– Joo, niin olikin, mutta ei ole enää. Silloin halusin, että löydän sen aakkosissa ensimmäisenä listalta. Tästä on aikaa, mutta se oli se ensimmäisessä puhelimessani.


Maria kertoo Teemulle, että tämä on puolisonsa puhelimessa nimellä ”isi”.

– Niin muuten olenkin. Eikö sulla oikeakin isi ole isi-nimellä? Teemu kysyy vaimoltaan.

– On, mutta se on sitten capital letters, sinä olet sitten pienillä (kirjaimilla), Laura vastaa.

– Pieni isi ja iso isi, Teemu hymähtää vaimonsa vastaukselle.


Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla torstaisin kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt