Putous-finaalilla huimat katsojaluvut: miljoonayleisö todisti Tanhupallon voittoa - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Putous-finaalilla huimat katsojaluvut: miljoonayleisö todisti Tanhupallon voittoa

Putouksen finaalilähetys keräsi televisioiden eteen suuren yleisön.

Tanhupallo oli Putous-kauden kiistaton suosikki.

11.3.2018 11:28

Reippaasti yli miljoona silmäparia kerääntyi lauantai-iltana katsomaan Putous-ohjelman finaalijaksoa. Finaalilähetyksen keskikatsojamäärä oli MTV:n mukaan 1,2 miljoonaa ja kaikkiaan lähetys tavoitti yli 1,7 miljoonaa suomalaista.

Miljoonayleisö seurasi, miten Kiti Kokkosen Tanhupallo vei sketsihahmokisan voiton Ernest Lawsonin Ansa Kynttilän jäädessä toiseksi. Tanhupallo nautti suurta suosiota jo tuotantokauden ensimmäisestä jaksosta lähtien ja hurmasi niin lapset kuin aikuisetkin.

Finaalin päätteeksi juontaja Roope Salminen paljasti, että Putouksesta nähdään myös kymmenes tuotantokausi. Kymmenennen kauden esitysaikataulua ei ole vielä julkistettu.

– Putouksella on todellakin paikka suomalaisten sydämissä. Ohjelma on selkeästi Suomen seuratuin viihdeohjelma kaikissa medioissa. Suuri kiitos lahjakkaille esiintyjille ja tekijöille sekä ennen kaikkea katsojille. Positiivinen palaute ja huikeat katsojamäärät ovat paras mahdollinen palaute katsojilta. Seuraava kausi onkin juhlaa, sillä se on Putouksen kymppikausi, iloitsee MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo kanavan tiedotteessa.

Kanavan mukaan Putouksen kevään jaksojen kokonaiskeskikatsojamäärä on ollut noin 1,5 miljoonaa mukaan lukien MTV3 ja Sub -kanavat sekä Katsomo-nettipalvelun.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?