Jane, 21, yllättyi perheenäidin vihamielisestä käytöksestä Ylen Au pairit -kuvauksissa – isä jutteli topless-auringonotosta - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Jane, 21, yllättyi perheenäidin vihamielisestä käytöksestä Ylen Au pairit -kuvauksissa – isä jutteli topless-auringonotosta

Jane ottaa osaa uudelle Au pairit -kaudelle Ylellä.

Jane ottaa osaa uudelle Au pairit -kaudelle Ylellä.

Julkaistu: 7.3.2018 13:51

Seinäjoelta kotoisin oleva Jane yllättyi siitä, miten hänen host-perheensä äiti suhtautui häneen Au pair -ohjelman kuvauksissa.

Ylen suosittu Au pairit -sarja alkaa viidennen kauden jaksojen muodossa maaliskuun lopussa. Neljä reipasta suomalaisnuorta matkustaa sarjassa Miamiin toimimaan au paireina paikallisissa perheissä.

Yksi au paireista on Seinäjoella asuva 21-vuotias Jane Hölsö, joka on myyjä ja amerikkalaisen jalkapallon cheerleader-valmentaja. Viehättävä ja suorasanainen Jane matkustaa innoissaan amerikkalaisen host-perheensä luokse.

Kuvassa kaikki viidennen kauden uudet au pairit: Matleena, Neea, Joona ja Jane.

Kuvassa kaikki viidennen kauden uudet au pairit: Matleena, Neea, Joona ja Jane.

Vastassa odottavat perinteisiä amerikkalaisia perhearvoja edustavat äiti Brooklynn ja isä CJ. Heillä on kaksi lasta, 10-vuotias Phoenix ja 8-vuotias Ivy Jane.

Heti Au pairit -sarjan toisessa jaksossa selviää, että perheenisä CJ haaveilee menneistä muistoistaan au pairien kanssa.

– Kun olin 18-vuotias, perheellämme oli au pair, joka otti aurinkoa yläosattomissa, isä hekumoi.

Perheenäiti Brooklynn ei ota muisteluita hyvällä vastaan, ja hän tekeekin Janelle saman tien selväksi pelin hengen. Ensimmäisenä iltana perhe järjestää Halloween-bileet, joihin äiti on valinnut Janelle valmiiksi puvun.

– Se puku peitti päästä varpaisiin kaiken, Jane sanoo ihmeissään kameroille.

”En päässyt kärryille isän tarkoitusperästä”

Jane kertoo IS:n haastattelussa siitä, miten hänen välinsä perheen kanssa lähtivät muodostumaan.

– Ainakin tällä hetkellä olemme erittäin hyvissä väleissä. Hänellä on omat syynsä siihen, miksi hän on niin pidättyväinen. Se heijastuu siihen, miksi hän oli aluksi niin negatiivinen. Kun hän oppi tuntemaan minut, meillä meni hyvin, Jane sanoo IS:lle nyt, kun kuvaukset ovat jo takanapäin.

Jane ei suoraan osaa arvioida, oliko perheenisä CJ häntä kohtaan flirttaileva vai pelkästään kaverillinen. Host-pariskunta toi Janen mukaan paljon esiin sitä, että heillä on vahva parisuhde.

– En aina päässyt kärryille siitä, mikä isän tarkoitusperä on. Mutta kyllä he koko ajan toivat esiin sitä, että ”heillä on niin hyvä parisuhde, että he pystyvät tähän”, siis siihen, että heidän taloonsa tulee yhtäkkiä tällainen nuori tyttö, Jane muistelee.

Lastenhoito oli myös omanlaisensa kokemus – Janen mukaan varsinkin perheen tyttö oli alusta alkaen huomionkipeä, kun taas poika jäi selvästi hieman varjoon pikkusiskon touhuissa.

– Aluksi se poika oli tosi pidättyväinen ja se tyttö vei kaiken aikani. Sitten jossain vaiheessa alkoi tulla pieniä ongelmia. Tytön käytöksessä minua kohtaan alkoi olla vähän samoja piirteitä kuin sen äidin käytöksessä, Jane sanoo.

Au pairien uusi kausi alkaa maaliskuussa: Au pairit Miamissa kokonaisuudessaan Yle Areenassa 29.3. alkaen ja Yle TV2:ssa torstai-iltaisin.

Tuoreimmat osastosta